CANLI YAYIN VPS
MERHABA İNTERNETTE YABANCI Bİ SİTEDE YAYIN AÇIYORUM... YABANCI ÜLKE ÜZERİNDEN AÇMAK İSTİYORUM.. VPN İLE DEĞİL VPS İLE.. ÖNEREBİLECEĞİNİZ VPS VAR MI?
CANLI YAYIN VPS SUNUCU
MERHABA..İNTERNETTE YABANCI Bİ SİTEDE CANLI YAYIN AÇIYORUM... BAŞKA ÜLKE ÜZERİNDEN AÇMAK İSTİYORUM.. VPN DEĞİL VPS İLE... ÖNEREBİLECEĞİNİZ VPS VAR MI?
720p yayın ttnet vpn
merhaba.internette yayın açıyorum. internet hızı ölçünce 70 mbps çıkıyo. upload 7 mbps. ping 54. vpnle bağlanıyom. ama yayın 240p 360p oluyo. vpnyi kapatıp dns ile girince. ping 3 oluyo. 720p yayın açabiliyosun. ama dns ile sorun oluyo. kopma oluyo. vpnle bağlanınca ping yükseliyo. ne yapabilirim ttnet kullanıyom. süperonline alsam 200 mbps 20 upload diyo. ama o kadar verirler mi gerçekten bilmiyorum. kablo alsam kablo kullansam farkeder mi. ping düşer mi? bilgisi olan var mı?
720P YAYIN TTNET VPN
merhaba.internette yayın açıyorum. internet hızı ölçünce 70 mbps çıkıyo. upload 7 mbps. ping 54. vpnle bağlanıyom. ama yayın 240p 360p oluyo. vpnle bağlanınca ping yükseliyo. ne yapabilirim ttnet kullanıyom. süperonline alsam 200 mbps 20 upload diyo. ama o kadar verirler mi gerçekten bilmiyorum. kablo alsam kablo kullansam farkeder mi. ping düşer mi? bilgisi olan var mı?
720p yayın açamıyorum ttnet vpn
merhaba. internette yayın açıyorum vpnle bağlanıyom. ttnet kullanıyom. 100 mbps. hız ölçünce 70 mbps, upload 7 mbps. ping 54. yayın 240p oluyo. 720p olmuyo. ne yapabilirim? süperonline 200 mbps hız 20 upload alsam. ping düşer mi. kablo alsam bişey farkeder mi?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 866 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware