meb
Milli eğitim bakanlığı bu sene yerleştiğim üniversiteye 11 kişilik öğretmenlik bursu kontenjanı vermiş. Bende bugün kaydımı yaptırdım 13. olduğumu öğrendim. önümdekilerin burs için başvuru yapmaması veya ilk 5 tercih içinde yerleşememesi halinde bana seker mi?
meb
MEB bu sene yerleştiğim üniversiteye 11 kişilik öğretmenlik bursu kontenjanı vermiş. Bende bugün kaydımı yaptırdım 13. olduğumu öğrendim. önümdekilerin burs için başvuru yapmaması veya ilk 5 tercih içinde yerleşememesi halinde bana seker mi??
Meb
MEB bu sene yerleştiğim üniversiteye 11 kişilik öğretmenlik bursu kontenjanı vermiş. Bende bugün kaydımı yaptırdım 13. olduğumu öğrendim. önümdekilerin burs için başvuru yapmaması veya ilk 5 tercih içinde yerleşememesi halinde bana seker mi?
iphone 7 iç ekran yan sanayii
Merhabalar. Bugün iphone 7 Telefonumun ön camı kırıldı. Telefoncular da bana iç ekranımın yan sanayii olduğunu ve sadece ön camı değiştiremeyeceklerini söylediler. Hem iç ekran hem ön cam değişecek dediler. Ben bu durumu anlamadım. İç ekranım sağlam dokunmatik işliyor sıkıntısı yok ama komple hepsini değiştireceklerini söylediler. Neymiş iç ekran yan sanayiymiş ondan sadece ön camı değiştirmezlermiş. Ne derece doğrudur aydınlatır misiniz lütfen
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 189 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar