Sony STR-DE485E Dolby Özeliğini kullanma
Sony STR-DE485E Amfim var. Bilgisayarımdan optik ses çıkışı aldım. (Bilgisayarımda dahili bir optik çıkış yoktu. Bu yüzden Ezcoo HDMI 2.0 Ses Çıkarıcı aldım. RTX 3090 dan hdmi ile bu cihaza, bu cihazdan da amfiye optik kablo ile bağladım. Cihaz ve kablolar dolby atmos destekliyorlar.) Bu konuda sıkıntı da yok. Yine de amfide dolby dijital işareti çıkmıyor ! Sadece Pro Logic yazısı var. Bilgisayardan dolby acses yükledim ve kurdum. Dolby ev sinema sistemi olarak tanıyor bilgisayar. Amfi tanımıyor. Ben nasıl dolby dijital ses alabilirim ? BAZI DURUMLARDA AMFİ KENDİNİ KORUMAYA ALIYOR. BUNU DA EKLEMEK İSTEDİM. BAZEN MÜZİK ÇALARKEN BİR ANDA PROTECT YAZISI VERİYOR VE KENDİNİ KAPATIYOR. HERHANGİ BİR KISA DEVRE BULUNMAMAKTA.
Ses Sistemi
Merhabalar. Elimde windows kasalı bir bilgisayar var. Windows 11 kullanıyorum. Anakart üzerinden 5.1 ev sinema sistemine bağladım (Sony Str-DE485E). Bilgisayarım üzerinden 5.1 e çektim. Amfi de surround modunda ki amfiden test mode dediğimde her hoparlöre tek tek ses verebiliyor. Realtekte de 5.1 görünüyor ama Tidali açıyorum. Dolby atmos ses açsam da arka hoparlorlerden ses stero gibi geliyor. Realtekten 5.1 için hoparlorlere tıklayarak test yapıyorum ama sadece sağ ve sol hoparlorden ses çıkıyor. Diğerlerini kullanmıyor. Bunun çözümü nedir acaba? Belki gereklidir, anakartım : Biostar B450MH .
Sony STR-DE485E Dolby ve Dts açma
Selamlar
Elimde Sony STR-DE485E var. Her türlü modunu denedim, kullanım kitapçığında dolby ve dts desteği olduğu (üzerine de baskı ile de kazımışlar) yazıyor. Ama ben açmasını bulamadım. Tüm giriş yöntemlerini denedim. 5.1 şeklinde kullanıyordum zaten şu ana kadar. Madem destekliyor niye kullanmayayım dedim. Otomatik o moda geçiyor diyenler var internette ama ben geçiremedim. Ne yapmam lazım ?
Samsung system silme
Merhaba. Ben bu gün Samsung Galaxy A7 (2017) telefonuma root atmak istedim. Twrp kurdum ve içinden dosyalarımı silip temiz bir kurulum yapayım istedim. Wipe data , advenced ve buradan da herşeyi seçtim (system de dahil) ve yeniden başlattım. Ama şu anda telefonum samsung a7 yazısında kaldı. Kaldı dediğim kendini 10dk dir sürekli açıp kapatıyor. Pili çıkmadığı için şarjının bitmesini bekliyorum. Odin programı ve bilgisayar şu anda telefonu tanımıyor, tüm tuş fonksiyonlarını denedim (ses - , güç, orta tuş vs) ama bir türlü kendine getiremedim. Download modu açılmıyor. Sisteme format atamıyorum da. Ne yapabilirim. Deneyebileceğim neler kaldı?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 590 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware