34'' Monitör Önerisi
Merhaba Dostlar,
Çoklu monitörden tek bir 34'' monitöre geçeceğim. Gündüz iş, normal zamanda oyun için kullanacağımdan genelde çoğu model 60Hz olduğu için seçenekler bayağı daralıyor.
Bir de Type-C bağlantı ve güç seçeneği olması benim için çok iyi olur çünkü iş bilgisayarı için hem görüntü hem de güç olayını tek kabloyla halletmek masadaki kablo curcunasını epey kesiyor.
2 model arasında kaldım. Biri Huawei'nin MateView 34 GT modeli. Bu monitör 165Hz ve 6K fiyatı var. 400 TL kupon verdi ve yanında AX router ve BLE mouse hediye ediyor. Tahminimce onları da hiç açmadan 500 e satarsam neredeyse 5K oluyor fiyat.
HUAWEI MateView GT | Monitör | HUAWEI Store TÜRKİYE
Diğer model de Samsung'un benzer özelliklere sahip 100Hz bir iş monitörü aslında. Huawei'ye göre Hz olarak ve parlaklık olarak 50nit daha düşük. Ancak burada Type-C portuyla görüntü aktarımı ve 65W güç girişi geliyor.
34" CH89 Ultra WQHD VA 100Hz USB Type-C Display Port Kavisli Freesync Gaming Monitör
İki cihaz arasında benim göremediğim kritik bir fark var mıdır? Ya da bu özelliklere benzer bir cihaz biliyorsanız önerebilir misiniz?
Bu arada Huawei 5K civarına gelirken Samsung olan Amazon'da 6.3K ve hiç bir hediye/indirim yok tabi
Bir yandan da 1.3K fiyat farkı çok gibi geliyor gözüme ama sürekli de monitör değiştirmek istemiyorum.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 647 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Monitör