C# DataGridView -- Yürüyen Bakiye ---Borç Alacak Extresi
Arkadaslar merhaba ...
Entitiy FremWork üzeinden C# bir proje yapmaktayım
Projem bazı işlemleri tutan bir muhasebe programı..
Ancak su konuda takıldım ve çözümünü bulamıyorum ..yardımcı olabilirmisiniz ...
resimde gördügünüz - Borç -Alacak -Bakiye kısmım tamam ..ancak bakiyenin borc alacak durumuna göre yürümesini sağlayamıyorum ..
sizin kadar çok bilgiye sahip deilim ... kendimce ugrasmaktayım ...yazdıgım kodlarda asagıda ..ancak resimde görünen gibi çalıstıramıyorum
public void bakiyeHesap() { for (int i = 0; i < GridView1.Rows.Count; ++i) { double borc =0; double alacak=0; double bakiye=0; double bakiyetoplam=0; borc = double.Parse(GridView1.Rows[i].Cells["borc"].Value); alacak = double.Parse(GridView1.Rows[i].Cells["alacak"].VAlue); bakiye = borc - alacak; bakiyetoplam += bakiye; GridView1.Rows[i].Cells["bakiye"].Text = bakiyetoplam; } }
yardımlarınızı rica ederim
aylık tutarları C## texboxlara çekme,,ücreti mukabilinde
Arkadaslar merhaba ... küçük bir projem war ..tabi sizler için küçük olabilecegini düşünüyorum ancak benim için büyük . Tutar bölümündeki gelirlerimin aylık olarak ana formdaki texbox lara nasıl yazdırabilirim ..yardımcı olabilirmisiniz ..debug dosyasını gönderebilirim proje üzerinde yaparak bana yardımcı olacak bir arkadas war ise ... ücreti mukabilinde
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 231 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Geliştirme