Websitemde ki haberin linki : https://www.yasinozver.com/skype-ani...nu-windows-11/
------------------------------------------------------------------
SKYPE ANİDEN KAPANMA SORUNU | Windows 11
Geçtiğimiz günlerde artık Windows 11'e geçmenin vakti geldi derken kendimi Windows11 menülerinin içinde kaybolurken buldum. Güncellemeden sonra çeşitli basit sorunların olduğunu farkettim.
Bunlardan birisi de Skype açtığımda ya birden kapanıyor; ya da mesaj gönderirken kapanıyordu. Bu sorunu araştırdığım da ise 2 şey yüzünden olduğunu buldum.
Bunlardan birincisi: "VPN'e bağlıysanız, bu hizmetin bağlantısını da kesmeyi deneyin." uyarısıydı. Hata alan kullanıcılar Vpn hizmetlerini deakttif ederek sorunun devam edip etmediğine bakmalılar.
İkinci yöntem ise aşağı da vereceğim son sürüm Skype'yi indirmektir ki, ben bu sorunu bu sürümü indirerek çözdüm.
https://go.skype.com/windows.desktop.download
Kendinize iyi bakın Umarım sorununuz çözülmüştür... :)
Bu videoyu alacağım kişi gönderdi de ortalarda birden düşen bir çizgi var. Bu nedir ? Çok sorun teşkil eder mi ? Isısı normal mi ?
Meslek: Grafik Tasarımcı
İlgi Alanları: Grafik Tasarım
www.yasinozver.com |
Ben Yasin Özver. Sivas’ta yaşıyorum. Akademik eğitimini Giresun Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümünde aldım ve bu alanda 9. Yılımı doldurdum. Bu süre zarfında yaptığım işleri hep tek başıma yaparak buralara kadar gelmeyi başardım. Çalışma prensiplerimi kaybetmeden ve yılmadan disiplinlinli çalışmamdan taviz vermeden kendimi geliştirmeye ve grafik tasarım- video montaj alanında kendimi geliştirmeye devam ettim. Tasarımlarım da sadeliği kullanarak bir anlam bütünlüğü çerçevesinde işler çıkartmaktayım. İlk tasarım yaptığım o gün karşıma çıkan “Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.” Albert Einstein. Sözünü kendime ilham alarak bütün platformlar da bu sözün önemini anlatmaya gayret gösterdim. Kendime bu alanda güvendiğimi ve emin bir şekilde yolumda ilerlemekte olduğumu bilmenizi isterim… |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 855 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar