Qhd ips monitör önerisi
İyi geceler, bu hafta topladığım 4070ti superli sistemim için Qhd çözünürlükte, ips panelli, kaliteli ekranlı ve tercihen 240hz monitör bakıyorum. Araştırdığım kadarıyla bulduğum modeller Gigabyte M27Q-X, LG 27gr83q-b, Alienware aw2723af oldu. Ayrıca msi, Viewsonic, Aoc markalarının da modelleri var ama birçok modeli olduğu için hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
4070ti superli sistem için Qhd monitör mü 4k monitör mü almalıyım?
İyi akşamlar, konuda da belirttiğim üzere yeni topladığım 7800x3D işlemcili ve 4070ti superli bilgisayar sistemim için bu hafta içinde monitör alacağım; fakat hangi çözünürlükte monitör alacağıma karar veremedim. 4070ti super qhd çözünürlükteki oyunlar için gerçekten de tam performans ekran kartı ama 4k çözünürlükte dlss quality mod ve frame generation ile sıkıntı yaşarmadan oyun keyfi verebiliyor. Bir yandan da Qhd ara çözünürlük ben senin yerinde olsam 4k alırım oyun deneyimi 4k çözünürlükte çok farklı oluyor diyenler de var o yüzden size sorayım dedim. Karar verdikten sonra ya Qhd 240 hz monitör ya da 4k 144hz alacağım. Cevaplarsanız ve yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 474 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware