20 yılda dünya zenginleri listesine nasıl girersin?
20 yılda dünya zenginleri listesine nasıl girersin?
tabiki şöyle: kullanıcıların kişisel bilgilerini toplayıp onları her an izlemeye alırsanız. ve o anki ihtiyaçlarını tespit edip ihtiyaçlarına göre onlara pazarlama reklamı gösterirseniz.
ve küçük büyük şirketlere işte biz “bu kadar oranda geri dönüşüm yapabiliriz ve ürününüze göre ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı iyi biliriz” derseniz.
reklam şirketiniz tabi iyi kazanç sağlar.
1e100.net gibi, gstatic gibi dünyayı izleyen botlar olursa tabiki isteğinize göre alaka düzeyi yüksek reklamlar çıkar ve istediğinizi bulursunuz! çünkü dakka başı izleniyorsunuz! google cadı değil demi?
ve dünya zengini olmak bu kadar basit. insanları izlemek ve onların ihtiyacına göre ürünleri göstermek ve bunların üzerinden milyarlarca dolar kazanmak!
larry page vizyonu buymuş demek!
ubuntu ağ trafiğini izleme nasıl yapılır?
ubuntu ağ trafiğini izleme nasıl yapılır?
ubuntu en basit yoldan ağ trafiğini izleme nasıl olur? çok kolay olur! now arkadaşlar ubuntu masaüstü kullananlar için yazıyorum buraya.
yeni keşfettiğim tıpkı windows’daki gibi terminale (uçbirim)’e netstat komutlarını yazarak ağ trafiğine bakabilir ona göre güvenliğinize yön verebilirsiniz.
şimdi yapılacaklar şunlar:
terminale gelin ve aşağıdaki komutu girin
sudo apt install net-tools
bu kadar!
şimdi
ağ trafiğini izlemek için aşağıdaki komutu girin!
netstat -n
liste halinde yabancı ve yerel IP adresleri ve hangi porttan giriş yaptıkları çıkacaktır!
artık ubuntu linux de trafiği kontrol edebilirsiniz!
aşağıdaki resimdeki gibi görüntü çıkacak
kaynak: https://sanem.fun/ubuntu-en-basit-yoldan-ag-trafigini-izleme-nasil-olur//
Beni Takip Eden Güncel IP Adresleri
Beni Takip Eden Güncel IP Adresleri
Bundan Sonra Burası Tarık Keçe Yani Ben ve Beni Takip Eden Güncel IP Adreslerini her gün tarih ekleyerek burada paylaşacağım. IP adresleri kim olursa olsun yabancı gördüğüm uzak IP adreslerini burada paylaşacağım çünkü paylaşmamı istemiyorlarsa o zaman benden uzak dursunlar umarım anlatabildim.
he şuda var bunu unutmayın! eğer biri benim mahremime girip beni izliyorsa özel alanıma girip beni takip ediyorsa…
bu adam gerçek dünyada yeri gelir namusuma da girer yeri gelir ırzıma da geçer ben evde olmadığımda karımı bile gizli gizli izler çünkü aynı düşüncedir bu..! aynı zihniyettir bu..! umarım anlatabildim! sanalda bunu yapan zihniyet tuvaletimden yatak odama kadar herşeyi merak eden tiplerdir ve bunlardan herşey beklenir umarım yine anlatabildim!
https://sanem.fun/tarik-kece-beni-takip-eden-guncel-ip-adresleri/
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 355 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar