GeForce 210 ekranda pixeller oynuyor
GeForce 210 ekran kartlı olan kasada kartı taktıklarından beri pixeller oynuyor ve belli ediyor kendini termal macun ve VGA girişine azıcık üfleyince azıcıkta olsa azaldı fakat hala rahatsız ediyor insanı, köşelerde ekranın ortasında her yerde var bu ama ufak oynuyor öyle kocaman değil. Yine de belli oluyor odaklanınca bunun sorunu nedir? Bir de bir sorun daha var format ekranına gidince kurulum başlıyor ekranında kalıyor. Kart orijinal değil dersiniz diye şimdiden söyleyeyim CPU-Z orijinal diyor ve driverlar sorunsuz yükleniyor. Sorun nedir acaba iki sorununda çözümü ortak mıdır girişten dolayı vs?
RAM 3GB 667Mhz Depolama Seagate 7200RPM 320GB ve Samsung 7200RPM 120GB
Ekran kartı Geforce 210
Anakar tAsus M2N Rev 1.02g
İşlemci Amd Athlon 64 x2
Sound Blaster Live 5.1 Digital (SB 0220) sürücüsü nasıl kurulur?
Bu kart eski kasada var ve XP'yi çoktan kökten kazadığım için normal anakart yerine mevcut ses kartını kullanmak istiyorum fakat tam bulamadım. İnternette güzel bir indirme videosu var fakat o 5.1 Digital için değil. Sürücüler aynı ise deneyebilirim kX project olan sürücü uyumlu değil. Uyumlu dese bile mavi ekran verdirdi. Bilgisayara güvenli moddan anca temizleyebildim. Driver Booster driver'ı buldu fakat o da kuramadı. Yine mavi ekran yiyorum.
Ram 3GB 667MHz
Depolama Seagate 7200RPM 320GB ve Samsung 7200RPM 120GB
Ekran kartı GeForce 210
Anakart ASUS M2N Rev 1.02g
İşlemci AMD Athlon 64 x2
Linux'ta İnternet Hızlı Olmasına Rağmen Yanıtlar Yavaş
Arch Linux ve diğer Linux distrolarını denedim. En son Mint denemiştim onda hızım iyiydi. Arch'a geçmek bana daha cazip geldi (kullanış açışından vs..), ondanda Arch distrosuna geçtim ama tek bir sorun var. İnternet hızım testlerde yüksek çıksa da browser çok yavaş yüklüyor siteleri. Discord'da mesajlarım geç gidiyor, emojiler, profil fotoğrafları, paylaşılan fotoğraflar yarım saat sonra yükleniyor çözümü nedir acaba? Gerekir ise sistemimi paylaşabilirim.
YouTube'daki slowed şarkıları Spotify'da yayınlayabilir miyim?
YouTube'da "really Slow Motion - deadwood (slowed + reverb)" adlı müziğin slowed hali Spotify'da bulunmuyor haliyle YouTube'da hem stock hem de slowed hali bulunuyor ben bunu indirip bir site aracılığı ile spotifya yüklesem telif hakkına girer miyim nasıl olsa YouTube'da normal şarkı kullanarak yaptığında bir şey demiyor.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.065 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware