İnstagram Sayfam Ne Zaman Keşfete Düşer?
İnstagramda yeni sayfa açtım, 5 reels paylaştım ama hâlâ izlenmeleri 5-10 gibi sayılar. Ne zaman keşfete düşer ve izlenmeler binli sayıları görür?
Dokuz Eylül Türkçe mi Gazi Coğrafya mı
Arkadaşlar sözelde 27k yaptım. Çocukluktan beri Ankara istiyorum, fakat Ankarada gelen bölümler içime sinmiyor. Dokuz Eylül Türkçe Öğretmenliği geliyor, Ankara'da ise 25k Gazi Üniversitesi Coğrafya Öğretmenliği var. Coğrafyanın ataması falan sıkıntı olduğu için hayalimden vazgeçip dokuz eylül türkçeyi seçeceğim sanırım. Siz olsanız ne yapardınız ?
Gazi Üniversitesi mi Ankara Üniversitesi mi ?
Arkadaşlar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi mi Yoksa Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü Eğitim Fakültesi mi ? Cebeci kampüsü çok küçük olduğu için Gaziye daha ılımlıyım. Fikirlerinizi bekliyorum
Red Dead Redemption PS3 Sizce Nasıl?
Başlıkta da belirttiğim gibi. Üzerinden çok yıl geçti bu oyunun buna rağmen çok seveni var. Ben beğenmedim ve beğenenlerede anlam veremiyorum. PS3'de oyunun oynanışı ve görüntüsü çok kötü, kamerayı dönderince tırtıklı bir şekilde göze batarak dönüyor vb. nedenlerden oyunu sevmedim. Sizce oyunun artıları eksileri neler ?
PS3 VGA MONİTÖRE BAĞLAMAK
Ps3 cihazımı monitörüme bağlamak istiyorum fakat monitörümde bir giriş var o da VGA Girişi. HDMI VGA Çevirici alacağım fakat monitörde tek vga girişi olduğu için ya pc ya ps3 monitöre takılı kalmak zorunda. Çıkar tak yapmak zorundayım bir sıkıntı çıkar mı kasadaki giriş bozulur mu ? Yardım ederseniz sevinirim
PS3 KİLLZONE 3 VANA ÇEVİRME SİXAXİS
Killzone 3 alacağım fakat gamepadim replika ve oyunda vana çevirirken kolun sixaxis özelliğiyle çeviriyor. Replika kol olduğu için sixaxis yok normal tuşlarla falan çevrilmiyor mu? Bu oyunu almayı çok istiyorum yardım edin
PS3 KİLLZONE 3 YARDIM
killzone 3 alacağım fakat gamepadim replika ve oyunda vana çevirirken kolun sixaxis özelliğiyle çeviriyor. Replika kol olduğu için sixaxis yok normal tuşlarla falan çevrilmiyor mu? Bu oyunu almayı çok istiyorum yardım edin
PS3 CALL OF DUTY HIZLI KOŞMA TUŞU
Ps3 de call of duty tarzı fps oyunlarında hışlı koşmak çok zor. L3 Butonu ile koşuyor ama L3 e basıp mı ileri çekmem lazım analogu yoksa analogu ileri çekerken l3 e mi basmam lazım. 2.Söylediğim çok zor ileri çekerken analoğa basılmıyor çünkü. Yokmu bunun kolay yolu elim ağrıdı hızlı koşturana kadar
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.390 (Bu ay: 216)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun