Merhaba, bana ait olan telefon numarasının bir başkası tarafından whatsapp'ta kullanıldığını öğrendim tarafıma gelen arama sayesinde. Hat, yaşlı bir tanıdığımın uygulama indirilemeyen, internete bağlanılamayan tuşlu telefonunda kullanılmakta. Bundan bir hafta öncesinde telefona whatsapp'tan doğrulama kodu gelmişti ama kod olmadan hesap açılamadığını düşündüğüm için umursamadım. Telefona gelen kodu kesinlikle bir başkasına iletmediğimi de ayrıca eklemek istiyorum. Her nasılsa hesap açılmış ve çeşitli numaralara mesajlar gönderilmiş. Tanımadığım kişilerden gelen aramalar sayesinde bu olaydan haberdar oldum ve servis aldığım operatörün müşteri hizmetlerine durumu anlattım, böyle bir şeyin olamayacağı cevabını aldım. Bunun üzerine hattı farklı bir cihaza takarak whatsapp'a girdim ve açılmış olan hesabı kapattım. Şu anlık yabancı numaralardan gelen aramalar haricinde bir problem kalmamış gibi görünüyor. Bunu yaşamamın sebebi whatsapp'taki bir sistem açığı olabilir mi ve tekrarlamaması için yapılabilecek bir şey var mıdır? Bu konu hakkında bir bilginiz veya tecrübeniz varsa yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 358 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sosyal Medya ve Mesajlaşma