Selam arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi bu ara Telegram botları meşhur oldu ve ilk defa bir borsa kendi tokenini bu yöntemle dağıtacağını söyledi.
Borsa 2017'den beri hizmette, çok stabil ve Visa ve benzer kuruluşlarla anlaşması var. Kendi tokeni olan CEXP tokeni Telegram'dan farm yoluyla dağıtacak.
Şimdiye kadarki en büyük airdrop olacağını düşünüyorum.
Botun kalitesinden bile iyi bir kazanç vereceğini anlayabiliyorsunuz
Referanslı ilk girişte 20.000 cexp kasmak için en aşağıdaki taktiği uygulayın, yarım centten bile çıksa 100 dolara yakın para alırsınız.
Nasıl kazanılır?
• Bota giriş yapıp görevleri 5 dakikada yaptığınızda 10.000'e yakın token veriyor.
• 8 saatte bir farm tuşuna tıklamanız yeterli oluyor.
• Referanslarla kazanç sağlayabiliyorsunuz.
🔥İpucu: Twiter, facebook görevlerini yapmasanız bile "Go" diyip geri gelin, 2 dakika sonra "Claim" edebiliyorsunuz.
Bir yerleri takip edip beğenmenize gerek yok.
Referanslı link:
https://t.me/cexio_tap_bot?start=1716269410920076
Hiç uğraşmayayım bile diyenin en azından kaydolup ilk görev ödüllerini almasını tavsiye ederim.
Bir konuda sorunuz olursa yazabilirsiniz, bol kazançlar.
Selam dostlar,
Piyasanın önde gelen borsası MEXC Türkiye'ye özel kampanya yaptı ve uzun süredir sürdürüyor, daha önceki çark kampanyasından farklı olarak herkes kazanıyor.
Ben burada size ek olarak nasıl ödülü çekilebilir yapacağımızı anlatmaya çalışacağım.
🎁Ajans linkiyle kayıt olan tüm kullanıcılar katılabilir. Zarar etme ihtimali yok, her kaydolan vadeli bonusu alacaktır ve tüm edilen kar çekilebilecektir.
Öncelikle ajans linkimizden kayıt olunuz;
LİNK: https://www.mexc.com/tr-TR/login?inviteCode=mexc-129Mhj
Etkinlik 1: Aşağıdaki referans linkinden kayıt olup sadece KYC Doğrulaması yaparsanız 20 USDT Vadeli işlem bonusu alıyorsunuz. (Mobil uygulamadan kaydolup KYC yapmak 5 dakikanızı alıyor, hemen onaylanıyor.)
Ödül max 1-2 gün içerisinde yükleniyor ve mail olarak bilgi veriliyor.
👉🏻 Ek 5 $ daha almak için: Bu parayla 15.000$ hacime ulaştığımızda ek 5$ daha geliyor, ulaşmak çok kolay en alt kısma yazdım nasıl ulaşacağımızı.
👉🏻 Ek 5 $ daha almak için:Pozisyon açtığımızda en alt sağ tarafta çıkan "Hızlı Kapat" özelliğini kullanıyoruz ve 5 dolar daha ödül yüklemesi yapılıyor.
(Alttaki şimşek işareti)
👉🏻 Ek 5 $ daha almak için: Vadeli işlemlerde pozisyon açıp âr "Al Zarar Durdur"emri vermemiz gerekiyor.
(Altta ok işaretli yere coinin nereye gelince bozacağını giriyoruz.)
👉🏻BONUS 15$ ÇEKİLEBİLİR: Hesabınızda 50$ USDT bulundurursanız 1 hafta sonrasında çekilebilir 5 MX veriyor, şuanki değeri 15$ civarındadır. Bunu direkt satıp çekebiliyorsunuz.
✅ Gelelim parayı çekilebilir yapmanın taktiğine;
BTC/USDT kaldıracı 125x ayarlayarak 10$ Shot veya Long açın, aşağıdaki gösterdiğim alandan hacmi takip edin. Hemen ulaşacaktır sonra ek ödülleri almak için sırayla aşağıdakileri uygulayın.
Bu ekrandan ne kadar hacim yaptığınızı ve hangi bonusu aldığınızı anlık takip edebiliyorsunuz, her şey türkçe zaten.
✅ En önemli kısım burası, nasıl çekilebilir paraya ulaşacağız?
Arkadaşlar verdiği bonustan ettiğimiz karları çekebiliyoruz sadece o yüzden bonusları çekilebilir yaptığımızda ve artık çektiğimizde diğer bonusu almalıyız.
Örnek:
20$ bonusu 40$ yaptık, bunun bonus kısmı çekilmiyor ama ettiğimiz kar çekiliyor. 20$'ını çektik ve diğer bonus silindi.
Şimdi gidip 5$ bonusu daha alacağız ve onla da işlem yapacağız. Onu da çekilebilir yaparsak ve spota çekersek gidip diğerini alacağız.
Bu şekilde yaptığımızda toplamda 5 işlem açmış oluyoruz. ve %50 şansla bile 20$'a yakın para çekmiş oluyoruz.
İlk gelen 20 $ - sonradan gelen 5 - 5- 5 dolarlarla işlem açabiliyoruz, her açtığımız işlemdeki karı çekiyoruz.
Daha bir sürü kampanyası var ama onlara girmiyorum, gösterdiğimiz 1000$ etkinlik alanından yapabileceğiniz varsa bakabilirsiniz. Onlar daha fazla yatırım gerektiriyor, ben risksiz olanları paylaştım yalnızca.
👉🏻 Abicim sen ne anlatıyon, ne kadar çektin buradan da bu kadar şey yazdın buraya diyorsanız kendi çekim kanıtlarım aşağıdaki gibidir. Usdt ve trx olarak bir çok çekim yaptım, ekrana sığmayanları almadım.
Kazandığımı direkt nakite çevirdim.
👉🏻 Ben siz referans olunca ne kazanıyorum peki?
• Sadece referans olduğunuzda hiç bir şey aslında yüzde sıfırlı komisyonlar harici.
Vadeli işlem kısmında belirli hacme geldiğinizde bana vadelide kullanmak üzere 5$ bakiye veriyor, belli bir hacime gelebilenler için. Bu taktiği uygularsanız muhtemelen geleceksinizdir ve güzel kazanç sağlayacağınıza eminim.
Kayıt olduktan sonra kendi referansınızla diğer aile üyelerini kayıt ederek bu ek 5$ dan da faydalanabilirsiniz.
Kampanyaya ilişkin duyuru görseli;
Kampanya linki:
Referanssız link (Vadeli bonusu gelmeyecektir):
Bu konuda bir çok başlık açılmış ama detay veren çok yoktu, detaylı özenli bir başlık kalsın istedim. Umarım yardımcı olmuştur.
Selam arkadaşlar,
Solana ağında daha önce sadece bir kere sitesinde işlem yapan jupiter şuandaki değeri yaklaşık 9.000 TL (200 adet jup token) dağıttı ve 2 cüzdanda neredeyse bir asgari ücret aldım, bakın sadece sitesine girene verdi bu ödülü adamlar. (1 JUP şuanda 1,35$)
Bu saatten sonra bu sistemi düzenli takip etmeye başladım ve öne çıkan bir proje gözüme çarptı. UPROCK!
Daha yeni duyruldu ve inanılmaz hızlı büyüdü, denemeye değer olduğunu düşünüyorum, mail kayıt ve risk içermiyor. %50'sini kullanıcı ödülü olarak dağıtıcak tokenlerinin, whitepaper'i de çok tutarlı geldi bana.
Peki ne yapmamız lazım?
• Sadece 2 dakikada e mail ile kaydoluyorsunuz, 5 UPT kazanıyorsunuz.
• Takma ad belirliyorsunuz 5 UPT kazanıyorsunuz.
• Profil fotoğrafı belirliyorsunuz ve 5 UPT daha kazanıyorsunuz.
Bu kadar..
Toplamda 15 UPT'niz oluyor kayıtla birlikte, bunu 2 dakikada aldınız zaten.
Ekleme: 27 Mart itibariyle de ek olarak mevcutta listeli $WEN coin vermeye başladı, proje gittikçe büyüyor.
Uygulamanın olayı internet paylaşarak token kazanmak, wifi bağlı olduğu sürece şarj bile tüketmiyor. İnternetin çok ufak bir kısmını paylaşıyor anladığım kadarıyla çünkü hiç yavaşlama olmadı.
Saat başına internet hızına bağlı 0,2 ila 0,3 UPT'ye kadar ödül kazandırıyor, wifi bağlı olduğu sürece bir zararı yok aslında.
Pişman olmamak için 2 dakikanızı ayırmanızı tavsiye ederim, jupiter'in sürprizleri genelde büyük olur
Refsiz link: Upt veriyor mu bilmiyorum. Uprock.com
✅ NAYS Uygulamasıyla Ayda 150 TL ve Ek Fırsatlar💸
İş bankasının yeni şubesiz banka uygulamasını duymuşsunuzdur, yalnızca tc kimlik no ve telefonla kayıt oluyorsunuz ve ayda 100-150 TL gibi ek kazanç sağlayabiliyorsunuz. Şimdide uygulamalar üzerinden nakit kazandırıyor, hem de anında yükleniyor.
Hepsiburada alışverişinde anında %10 NAKİT yükleme 💸
N11 alışverişinde anında %10 NAKİT yükleme 💸
Yemeksepeti alışverişinde anında %10 NAKİT yükleme 💸
Pazarama alışverişinde anında %10 İNDİRİM yükleme 💸
Kaydolmak için tıklayın👈
📖Adımlar:
🔹Yukarıdaki link üzerinden uygulamayı yükleyin.
🔹İstenilen tc kimlik no ve telefon bilgilerini vererek telefonunuzu gelen doğrulamayı girin.
✅ Bu kadar !
Hesabınıza kayıt olduğunuz için 10 TL ödül aktarımı yapıldı bile 😋
🔹Şimdi kendi banka uygulamanızdan her gün 50 TL yükleyip geri gönderdiğinizde size bir kutu açma hakkı tanıyacak. Kutudan haftada 4 kere 1 TL - 5 TL - 10 TL - 25 TL gibi ödüller alıyorsunuz.
(Nays üzerinden tüm para gönderimleri ücretsiz, hangi banka olursa olsun.)
Ayda hemen hemen 100-150 TL gibi bir kazanç sağlayabiliyorsunuz. Alışverişleri de yine bu kartla yaparsanız kazancı 400-500 TL gibi tutarlara çıkartabilirsiniz.
🔹10 sefere kadar her davet ettiğiniz kişi için 10 TL ödül alıyorsunuz. Bir kaç arkadaşınızı davet ederek ek olarak kazandığınız parayı katlayabilirsiniz. 🤑
Refsiz link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nextcx.nays&hl=tr&gl=US
Gate.io'dan Herkese Ücretsiz 2 NFT
Merhaba,
Gate.io etkinlik dahilinde eski ve yeni üyelere 2 tane ücretsiz nft dağıtıyor. Biliyorsunuz Binance tarafındaki nft'ler 50$'lardan satıldı, yine aynı şey olabilir diye paylaşmak istedim.
Nasıl alınır?
Linkten giriş yapın:
https://www.gate.io/tr/activities/gateio-canival/?ch=encryptionNft&uid=8889239
1. Kampanya sayfasını açın ve sağ üst köşedeki "Ücretsiz alın"ı tıklayın.
2. Ücretsiz bir şans daha elde etmek için "Arkadaşlarla Paylaş"a tıklayın.
3. Bir çevirme şansı daha yakalamak için şu davet kodunu girebilirsiniz "8889239"
Yine iyi paralara satılabilir, mutlaka herkes alsın.
Sorulara yanıtlar:
+ NFT'ler etkinlik sonrası satışa çıkarılabilecektir.
+ Ayrıca 8 referansa ulaştığınızda 10.000 $'lık bir havuzdan pay alıyorsunuz, oradan da sanırım 3-5$ gibi bir rakam gelebilir. Burası net değil.
+ Çok nadir ssr bir nft bularak iyi kazançlar sağlayabilirsiniz.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.264 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları