Philips TV Türksat 4A kanal listesi
Merhaba arkadaşlar acilen bu konu ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var. Televizyonu fabrika ayarlarına çevirdikten sonra kanallara tekrar elle arama ile ulaşamadım televizyon bulamadı bir türlü ve bunu çok denedim. Şimdi USB ile kanlları düzenleyerek atma gibi bir planım var ancak bu kanal listesini bulamıyorum evet daha önce bunla ilgili konu açanlar var dh de farkettim ancak çok eskiler ve linklerin neredeyse hepsi kırık bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bir repair klasörü halinde veriliyor snaırım bu kanallar daha sonra editör ile düzenleniyor. Şimdiden yardımcı olan ve fikrini belirten herkese teşekkürler.
Arduino Uno FFB direksiyon seti
Merhaba forumda yeniyim konuyu doğru yere mi açtım emin değilim. Hızlıca konuya gireceğim. Arduino UNO ile FFB destekli direksiyon seti yapacağım ama nasıl yapacağım hakkında çok fazla bir fikrim yok leanardo ile yapılabildiğini gördüm ama uno ile alakalı hiçbir kaynak bulamadım. Eğer bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Merhaba çoğu modemde voIP diye bir özellik var ama benim modemimde yok bunun sebebi ne ben mi bi hata yaptım yoksa modemden modeme değişiyor mu eğer öyleyse bunu modemime kurabilir myiim türknet
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 611 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar