Telefondan onay vermeden USB veri aktarımı yapılır mı?
Merhaba, USB kablosunu telefona bağladığınızda telefon ekranından onay vermeden veri aktarımı yapılabilir mi? Telefonumun ekran desen kilidini unuttum. Telefona format atılmadan açamıyorum. İçindeki verileri kurtarmak istiyorum. Ama nasıl bir çözüm yolu bulabilirim bilmiyorum.
Samsung Ekran Desen Kilidini Unuttum
Merhaba, 3 yıldır Samsung M31 model telefon kullanıyorum. Son 1 yıldır aynı şifreyi kullanmama rağmen 13 gün önce ekran desen kilidini bir anda unuttum. Telefonumda 5 yaşındaki kızımın 2,5 yıllık anı geçmişi var. Hiçbir yedeklemesi yok. USB aktarımına onay veremediğim için verileri aktaramıyorum. Samsung Yetkili Servisleri sadece format atılabileceğini ve tüm verilerin silineceğini söylüyor. Samsung Müşteri Hizmetleri SmartThings Find ile uzaktan ekran kilidi açma özelliğinin Aralık 2023 tarihinde kaldırıldığını söylüyor. Samsung Güney Kore Müşteri Hizmetleri ise uzaktan ekran kilidi açma özelliğinin geri gelmeyeceğini söylüyor. Tüm yolları denediğimi düşünüyorum. Artık ekran kilidini açamayacağımı düşündüğüm için veri kurtarma Hizmetleri aramaya başladım. Birkaç yerle görüştüm, telefonun içi açılıp veri kurtarılsa bile donuk resim olur önizleme yapılamaz dediler telefonda şifre olduğu için. Ve bunun için 7000₺ fiyat istediler. Telefonu satsam şuan 7000₺ etmez zaten. Ne yapacağımı şaşırdım. Kızımın hayatının yarısının anısının kaybolması fikri beni kahrediyor. Ekran desen kilidinin format atılmadan açılmasının bir yolu u bilen veya verileri bozulmadan kurtarmanın bir yolunu bilen var mı? Çözüm yolunu bulana mübarek Ramazan ayında çok dua edeceğim.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.176 (Bu ay: 187)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar