12 bin bulaşık makinesi önerisi?
|
Set üstü ocak için cam mı emaye mi iyi?
|
Laptop için ssd ve ram önerisi
|
Numara taşıma ve hat devri yapmak
Arkadaşlar ben turkcelden turk telekoma geçmek istiyorum ama hat babamın üstünde tahadüt biteceği ay tt ye gidip numrara taşıma ve hat devirini orda yapabilir miyim aynı anda ? Çok masraflı mı olur
tt de devir ücreti var mı internette ücretsiz yazıyorda
kyk yurt başvursu ile ilgili
arkadaşlar kyk yurt başvursu yapıyorumda şimdi annem ev hanımı engelli maaşı alıyor mesliğine "ev hanımı mı" işaretliyim yoksa emekliler ve emeklilik benzeri alanları" mı işaretlemeli miyim?
TYT kalan sürede öneriler
|
Tyt ayt coğrafya
Coğrafya kodları hocadan 9 günde konu anlatım kampından dinleyip sonra AYT'ye geçebilir miyim? Çok sıkıntı olur mu arkadaşlar?
Harita bilgisine de yeni başladım bunun için taktik öneriniz var mı?
Zamanım yok diye AYT'ye hemen geçmek istiyorum da
Son aylar için sözel tavsiyeniz?
Diploma notum 71 tyt netlerim 50 55 arası geliyo
tyt deneme çözüyorum günde bir tane Ayt de edebiyat nerdeyse bitti sayılır branş denemelere geçicem coğrafya tarih din ve felsefede konu çalışıyorum tekrar yaparken çok çıkan konulara göre çalışıcam zaman yetmez diye endişem var çünküü
Hedefim sözel alanda 100 bin internetten biraz baktım tyt için net 40 50 net ayt için de 45 55 net yeterli sanırım tabi sınavın zorluğuna göre değişiyor bu durum ayt ye sonuna kadar kasmam gerek
Tavsiyeniz varmı son aylar nasıl çalışmak gerekli?
Sözel alan çalışma tavsiyesiniz var mı
|
5 ayda sözelde 100 binden yüksek yapılır mı?
Sözelde 100 binden yüksek sıralama hedefliyorum istediğim hedef 50 bin.
Temelimin çok olmadığı derslerden başlamıştım fen konularını bitiridim(belirli konuları) dil bilgisindede tekrar edip soru çözdüm şimdi matematikte belirli konulara çalışarak az zaman ayırarak tamamen sözele AYT'ye vakit ayırıp başlayacağım.
TYT netlerim 50-60 arasında geliyor haftada 1 2 tane genel deneme çözüyorum son 3 yılın sınavda çıkmış sorularını çözmeyide başlayacağım.
Sizce TYT netlerim iyi mi daha yükseltmeli miyim?
Sınava 5 ay falan kaldı yetişmiyecek mi diye düşünmeye başlıyorum motavasyonum düşüyor sonra 50 bin yapabilir miyim sizce?
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 84
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.633 (Bu ay: 448)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar