Millet bu evleri arabaları nasıl alıyor ?
Evde 2 kişi çalışsa 80 k gelir olsa 50 bini fatura,gıda,eğitim gibi masraflara gitse geri kalan parayla ikinci el araba bile almak imkansız.
Düşük maaşlı ve arabası olmayan erkeğin küçümsenmesi hk.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Çirkin insanlara kendini geliştir sosyalleş diye tavsiye verenler
Yıl olmuş 2025 hala kendini geliştir sosyalleş kültürlen diyen var hayır biriside çıkıp çirkinsin kısa boylusun aşk hayatın olmayacak diyerek gerçeği söylemiyor
Dış görünüş ve genetiğin herşey olması hk.
32 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı nedeni dış görünüşüm,insanın dışı güzelse heryerde iyi karşılanıyor saygı duyuluyor mesela benim boyum 1.67 saçlarım 19 yaşında dökülmeye başladı ve gözlerim miyop bunların hepsi kalıtsal özellikler iş hayatında bile görünüş önemli direk görünüşe endeksli meslekler var satış/pazarlama gibi yani insanın görünüşü hayatını doğrudan etkiliyor.
Zenginlerin kendini geliştir diye tavsiye vermesi hk.
32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
Şaş kaza sevgilim olsa yada evlensem nasıl davranacağımı bile bilmiyorum
Aileden destek görmeden ev,araba alabilen var mı ?
Türkiyede çalışmak bile boş yeminle,hadi çok yeteneklisin 70 bin lira alıyorsun 20 kira,mutfak yeme içme fatura desen geriye 30 bin kalıyor 10 sene biriktirsen kıytırık bi apartman dairesi ediyor arabadan hiç bahsetmiyorum bile aileden varlıklı olanlar çok şanslı geri kalanlar boşa çalışıp çabalıyor.
Çirkin ve kısa olduğum için kızlar bakmıyor
Şubatta 31 yaşıma gireceğim fakat bugüne kadar elime kız eli bile değmedi kızlar sadece kanka ve dert ortağı olarak görüyorlar beni.
Genetik ve aile faktörünün her şey olması
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.327 (Bu ay: 5.439)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic