Yazılımı öğrenmeye nereden başlamalıyım?
Yazılım öğrenmeye başlamak istiyorum ama nereden başlamam gerektiğinin bilmiyorum. şuanda 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum ve çok az temelim var(maksimum döngülerdir algoraitmadır o tarz şeyler).İngilizcem ise sadece karşımdakiyle az çok anlaşabileceğim kadar var. Geçmişte lisede Arduino kodlamayı öğrenmiştim işte uzaktan kumandalı araba falan yapmışlığım var ama öyle yazılım dillerinden herhangi birine hakim değilim. Hayalim yazılımcı olmak. Bu işe neleri öğrenerek başlamalıyım, hangi yazılım dillerini öğrenerek başlamalıyım? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.
Monitörümde beyaz bir iz var. Sizce bu iz nedir ve neden olabilir?
Monitörümde fotoğrafta gördüğünüz üzere bir leke var. Bu leke dünden beri ekranımda ve sizce bu leke nedir ve neden oluşmuş olabilir?
People Playground'da Malum şahıs modu yapsam dava yer miyim?
Evet arkadaşlar biraz garip bir soru biliyorum ama malum yaşadığımız yer belli. Başlıktanda gördüğünüz gibi sorum People Playground'da Malum şahıs modu yaparsam dava yer miyim? oyunda haritaya koyduğunuz adamları öldürebiliyorsunuz ve bende bu haritaya koyabileceğimiz adamların arasına onu koymak istedim niyetim kesinlikle öldürmek değil :) Bundan dolayı herhangi bir sıkıntı çeker miyim? bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
GTX 1050 Tİ İLE OYUNLARDA ÇOK DÜŞÜK FPS ALIYORUM.
İNTEL İ7 3770K
DDR3 8 GB RAM (4X2)
NVİDİA GTX 1050 Tİ 4 GB
240 GB SSD X 1 TB HDD
İNTEL H61C ANAKART
400W PSU
BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ BUNLAR OYUNLARDA AŞIRI DERECEDE DÜŞÜK FPS ALIYORUM. BAZI OYUNLARDA YÜKSEK FPS İLE BAŞLAYIP SONRA FPS DÜŞÜŞÜ YAŞIYORUM VE BAZI OYUNLARDA NORMALDE OLMASI GEREKTİĞİNDEN DAHA DÜŞÜK FPS ALIYORUM.
BİLGİSAYARDA TARAYICI AÇIKKEN GÖREV YÖNETİCİSİ BU ŞEKİLDE;
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.628 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware