Arkadaşlar merhaba, telegram'da belli bir anahtar kelimeyi yazdığımda o kelime ile ilgili sadece bir kaç grup ve kanala ulaşabiliyorum. [halbuki daha fazla kanal veya grup olması gerekir.] arama butonuna yazdığımda istediğim grup ve kanalların hepsine nasıl ulaşabilirim, hastag'larin katkı payı nedir? bu konu hakında fikirlerinizi paylaşırsanız çok bahtiyar olurum... şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim, esenlikle kalın.
Herkese merhabalar, görsellerdeki ürünlerden arıyorum bunun için tavsiyenize ihtiyacım var. aliexpress'ten almamamın sebebi, hem pahalı olması hem de kargonun uzun sürmesi. bu tarz ürünleri İstanbul'da nerede bulabilirim? değerli cevaplarınız için şimdiden teşşekür ederim...
Ürün Çekim Mekanı
Herkese Merhaba Arkadaşlar, kendimce Ürün çekimi yapmak istiyorum. Görselde de gördüğünüz gibi böyle bir ortama sahibim. (Işık yalnız üsten vuruyor ) ayrıca sanırım ışıktan kaynaklı olacak örnek çektiğim bir kaç resim hiç güzel çıkmadı, karanlık çıkıyor. (İphone 6 kamerası ile) bu ortamı Nasıl daha profesyonel hâle getirebilirim ? Çekim için nasıl daha güzel olur? Değerli fikirlerinizi bekliyorum Arkadaşlar. sağ olun, Var olun.
Arkadaşlar, Herkese hayırlı pazarlar dilerim, çok beğendiğim bir görsel ürünün üzerindeki baskı yapılmış logoyu silip, kendi yazımı / logomu eklemek istiyorum. Aynı baskı yapılmış gibi gözükecek şekilde, Bu mümkün müdür?
Adobe Photoshop’a pek vâkıf değilim, bu konu hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar bilgi paylaşırsa çok mutlu olurum, şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim...
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 557 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar