Kucoin eski yeni kullanıcı 50$ kazanma
Arkadaşlar kucoinin yaz etkinliği arkadaşlarınızın gönderdiği linkten o lara destek olup bar dolduruyorsunuz eğer sizin linkler biri kayıt olursa daha fazla destek veriyor bu alttaki benim link ile lütfen bana destek cıkarmısınız aşağı destek linkini izi atabilirsiniz
Simdiden teşekkürler
Referanssız link için tıkla
Bitget 10$ Etkinliği(yeni)
Kampanya Dönemi: 30 Eylül 19:00'a (TSİ) kadar
⚠️Ödül hesaplaması, etkinlik süresince her Pazar günü haftalık olarak yapılacaktır. Tüm yeni kayıtlı kullanıcıların, ödüllere hak kazanabilmeleri için haftalık sonuçlandırmadan önce KYC'lerini (Gerekli Kimlik Doğrulaması) tamamlamaları gerekir.
⚠️️Promosyon 1: Yeni Kullanıcı Bonusu - Yeni Kayıtlı Kullanıcılar için 10 USDT Paketi
10 USDT İşlem Bonusu kazanmak için 100$ ve üzeri ilk spot işleminizi tamamlayın. Ödüller ilk gelen, ilk alır esasına göre dağıtılacaktır.
⚠️️Promosyon 2: Sevinci Paylaş - Arkadaşlarını Davet Et ve Her Referans için 10 USDT Kazan
Arkadaşlarınızı kayıt olmaya, KYC tamamlamaya ve herhangi bir Spot tokenla 100$ ve üzerinde işlem yapmaya davet edin ve herhangi bir limit olmaksızın her başarılı davet için 10 USDT kazanın.Ödüller, ilk gelen, ilk alır esasına göre dağıtılacaktır.
⚠️️Promosyon 3: Servet Sıçraması - 100.000.000 LUNC Paylaş
Promosyon 1 ve 2'nin ödül havuzu tükendiğinde, geç kalanları kapsayacak 100.000.000 LUNC özül havuzu hazırladığımızdan emin olabilirsiniz. Kriterleri karşılayan tüm kullanıcılar havuzu eşit olarak paylaşacak. 100 Milyon LUNC ödül havuzundan haftalık olarak 33.333.333 LUNC dağıtılacaktır.
Kısaca arkadaslar eğer yeni kayıt olup 100$ hacim yaparsanız size 10$ işlem bonusu veriyor .Eğer referaslı yaparsanız 10$ islem bonusu(vadeli işlemlerde kullanılabilir) size ,10$da referası ile kayıt olduğunuz kişiye veriliyor.
Referans sart değil.
ilk gelen alır mantığı var ona göre kayıt olun.
ÖNEMLİ
REFERANSSIZ LİNK: kayıt
REFERANS KODU: UCR65ZLE
Bu sayfadan etkinlige simdi kayıt olun butonuna tıklamayı unutmayın!!!!!
bir sıkıntı durumunda telegramım
Simdiden kodumla kayıt olup bana yardımcı olan herkese tesekkürler
Selamlar,
DİKKAT arkadaşlar forumdan girildiği için linkler bozuluyor. telegramdan yazın
FTXTR Borsası TRX/TRY işlem çiftinde üye olup en az 100 tl işlem yapan kullanıcılara 150 tl hediye ediyor.
Etkinlik Detayları
Etkinlikte, eski ve yeni kayıt yaptıracak tüm FTX TR kullanıcıları için 2.500.000 TRY değerinde TRX ödül havuzu bulunmaktadır. Ödül havuzundan hak kazanmak için kullanıcıların 2 basit görevi tamamlaması gerekir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni Kullanıcılar:
Görev 1: FTX TR’ye üye olun ve KYC (Kimlik doğrulama) işleminizi tamamlayın, sıkıntı olursa telegramım
Görev 2: Etkinlik süresi boyunca TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım işlemi yapın.
Belirtilen 2 Görevi tamamlayan yeni kullanıcılar, 150 TRY ödül kazanacaktır.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eski ve Yeni Tüm Kullanıcılar:
Görev 1: FTX TR’ye arkadaşlarınızı referans kodunuz ile davet edin
Etkinlik süresi boyunca davet ettiğiniz ve etkinlik süresince 2 görevi tamamlayan her arkadaşınız için 100 TRY ödül kazanın.
FTX TR’nin TRX/USD, TRX/USDT, TRX/BTC, TRX/TRY, BTT/USD listelemesini kutlamak amacıyla, FTX TR ve Tron ekibinin iş birliğinde 2.500.000 TRY değerinde Tron dağıtılıyor.
Etkinlik Süresi: 28/06/2022 00:01 - 08/07/2022 23:59 (Türkiye saati ile)
Ödül Hesaplama Süresi: 09/07/2022 00:01 - 12/07/2022 23:59 (Türkiye saati ile)
Referans linki: Tıkla üye ol öğrençiyim simdiden tesekkürler
Kayıt olmadan önce telegramdan yazın lütfen
Referransız Link: ftxtr.com
Etkinlik linki: https://destek.ftxtr.com/hc/tr/articles/7183333610001
telegram
Mutasyon sonucu krossingover oluşur mu
Yoğunluk özkütle
Arkadaşlar soruda yoğunluk değişmez diyor ama su ve buz olayında birinin yoğunluğu su 1 Ken buz 0.9 nerde hata yapıyorum yardımcı olur musunuz
Yükseklik ve yerçekimi
Şimdi benim aklıma takılan yer çekimi formulu g=GM/r^2 ve g=kdr bir dağa çıktıkça yerçekimi artar mi azalır mı
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 820 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar