Ekran kartı
Tesla P40 gibi yapay zeka eğitmekte kullanılan ekran kartı öneriniz nedir?
Not: Türkiye'de bulunmalı yurtdışından alamam maalesef.
Bütçe: 15 bin TL altı.
LoL videosu çekmek için ekran kartı önerisi
Oyun içi video çekerken sabit 90 FPS civarında alabileceğim bir ekran kartı önerir misiniz? İşlemci olarak Ryzen 5 1600 AF kullanıyorum, sizce RX 580 veya RX 570 serisinin 4 ila 8 GB olanları video çekmek için yeterli olur mu?
Not: Bütçe sormayın malum günden güne fiyatlar artabiliyor, ücreti alt sınırdan önerirseniz sevinirim.
Sistem önerisi
Arkadaşlar LoL'de video çekerken 60 fps verecek bir sistem istiyorum, bunun için anakart+işlemci+ekran kartı upgrade'i yapacağım geri kalan bileşenler elimde mevcut, 3600 tl bütçem var neler alabilirim sizce, birde şuanki ekran kartım gt430 2GB bunu değiştirmek zorundamıyım değilsem sadece işlemci ve anakart önerisi verebilirsiniz.
Merhabalar, internet hızım gayet iyi seviyede ve Unity biliyorum ama bilgisayarım çok eski Pentium var içinde sanal sunucu gibi bir mekandan Unity'de oyun geliştirebilir miyim bir tavsiyeniz var mı?
Anakart ve Apu önerisi
Merhaba arkadaşlar benim şuan çok eski bir sistemim var ddr2 ram ve intel pentium takılı benim eskiden kalma ddr3 ramlerim var şuanda anakartı yükseltmek istiyorum ekran kartı takmayacağım oyun oynayan birisi değilim sadece internette dolaşıp video izleyeceğim ddr3 ramlerimi takabileceğim anakart önerir misiniz apu da alacağım onu da önerirseniz çok güzel olur iyi günler
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.114 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware