Şhevrolet cruze 2.0.
Arkadaslar bu yazıyı cruze 2.0 alacak için yazıyorum
Bizde sizler gibi birçok kişiden cruzun efsanesini duymusuzdur
Nasıl bir arac olduğunu merak edenler için yazıyorum ve aracında neler yaptım yazicam kısacası
Araç 2012 120 Bn de aldım Aldığımda aracının baskı balatasi bitmişti alt motorda yağ terlemeleri vardı
Hepsini yaptırdım. Bir zaman sonra enjektör arızası vermedi ben kendim hassas olduğum için komple yaptırdım .araçta egr dpf iptal olduğu için kafan rahat ama biraz siyah duman atma var çok fazla değil fazla olmadığı içinde umursamadim .
Firen balataları yağ sıvı bakımları komple yaptırdım şimdi
Birazda modfiye filan yaptım . Çok iyi bir problem yok .bu lar keyfe keder yaptırdıkları şuana kadar beni üzecek bir arıza vermedi Binip geziyorum yakıt konusunda da soyle söyleyeyim şehir arası uzun yolda güzel kulla niycasaniz 100 km 5 6 litrelik bir yakıtı daha fazla hız daha fazla yakit demek şehir içi ise sakın kullanımda 6.1 yakit ortalaması çok hoşuma gitti. Ama sert ve hızlı kullanımda 8 litrelik kadar çıkar..aracın yol tutuşu görünüşü. Rahatlığı ülkemizdeki binlerce araçtan çok kaliteli her zamn söylerim c segment bir ama d segment gibi .almanızı kesinlikle tavsiye ederim parça meselesi ise fazlasıyla bulunuyor
Şunu söyleyeyim. Euro enkep 5 yıldız almış sağlamlık ta
Viraj kavrayış vs mükemmel kalkislari güzel acayip hoşunuza gider .
Zaman geçtikçe vaz geçilmez olur bu aracı bilmeyenler konuşur alanlar bidaha satmaz satsa bile geri Bi zaman sonra geri alır cruze öyle Bi araç vs tek kusuru shevrolet markasının ülkemizden çekil mesiyle gereken değeri görmemesi. . Servis ağı her yerde mevcuttur .
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 160 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası