REPLİKA MARKA AYAKKABI-KIYAFET TİCARETİ
Arkadaşlar Ankara Bahçelievlerde babama ait bir dükkan var gıda üzerine çalışıyor ama gıda eskisi gibi değil babamda uğraşamıyor artık gıda ile ona daha rahat yapabileceği bir iş kolu ararken ayakkabı çanta işi düşünmüştük. Benim aklıma takılan başka bir konu var bu instagramda pek çok çakma ayakkabı satıyorlar bunu dükkanda satsak ki yapanlar var ankara metro altı erzincanlılar karum avm içindeki dükkanlarda cayır cayır satılıyor ama bunun bir cezası var mı ? Yani satmaya kalksak ceza yermiyiz taklit ürün olduğundan.
İstanbul da bir kaç yerle görüştüm yüksek kalite replika ürünler satmayı düşünüyorum yani çakma ama kaliteli çakma bu ekonomik krizde pekçok talibi olacağını düşünüyorum internetten almaktan da daha güvenilir olacak millet gelip fiziki bir dükkandan alabilecek ama cezası falan olacaksa hiç bulaşmayacağız ne dersiniz var mı bu işi yapan bu sektörde olan birileri bana yol göstersin...
Hesap gizliliği
Arkadaşlar bir hesap var herkese açık hesap. Geçen bir anda kayboldu engelledi zannettim sonra komple hesabı dondurdu sandım. Google yazınca hesap çıkıyor postegrodanda gözüküyor dedim heralde engelledi ben göremiyorum. Yeni bir fake hesap açtım hesap yine gözükmüyor ama hesap var yani aktif. Bu nasıl oluyor engel yok dondurma yok hesapta herkese açık nasıl bir ayar yaptıda bu hesap bir tek bana gözükmüyor.
Arkadaşlar çok işler yaptım aslında burdan akıl alınmaz ama merak ediyorum akıl akıldan üstündür belki beklenmedik bir fikir gelebilir.Bulunduğum gıda sektöründen çıktım elimde 450 bin var damacana su bayiliği düşünüyorum ama benzin ve araç fiyatları fena üretim yapmayı düşündüm üretim içinde yetersiz bir meblağ yada ben bu paraya üretilecek bir şey bulamadım sizin fikirleriniz var mı?
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 725 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları