Lenslerim hakkında soru
Arkadaşlar merhaba. Eskiden airoptix kullandım sonra gözlüğe geçtim. En son pazartesi göze gittim ve lens için bu reçeteyi yazdırdım. Sonrasında optikçide bu marka olduğu için bunu aldım ve dün taktım. Sağ rahat fakat sol gözüm bulanık gibi biraz ağrı yapıyor ve gözümdeyken kuruluk yapıyor. Dün 3 4 saat durdu rahatsız olup çıkardım. Bugün de takayım alışmam gerekir belki dedim fakat sol hala blurlu. Sebebi nedir ve airoptixten aldığımdan kalın nedense onda bu sıkıntıları yaşamamıştım. Kutuların üstündede sol olanda toric yazıyor. Biri UK biri USA'dan temin edilmiş. Görebilidiğiniz sıkıntı sorun var mi lenslerde?
Merhaba cihazım Monster Abra A5 V15.1.1 Bugün bir anda film izlerken ekranda mor yatay çizgiler belirdi biraz araştırdım bios ekranında da çizgiler vardı güvenli modda açarkende birşeye yaramadı yazılımsal bir sıkıntı mıdır görüntüler ekte.şuan yaptıracak param ve zamanım yok monstere temizliğe bıraktıgımda 20 30 gün civarı içinde elime ulaşmıştı benim için fazla bir zaman
Huawei güncelleme gelmiyor
Huawei P40 Lite E cihazıma aldığımdan beri güncelleme gelmiyor 10 sürümünde kaldı çözümü var mıdır?
Vodafone net hız 0.3
4 gün önce bina dışından eve bağlanan kabloları içeriden aldık download 1.2 mbps upload 0.3 e düştü kablolar doğru renklerine göre takıldı yeşil beyaz renk acaba sorun nedir sürünme evresi gibi hiçbirşey çalışmıyor.
VDSL Veya Fiber
Merhaba İstanbul Sultangazi ismetpaşa da oturuyorum yıllardır 800kb upload olan interneti kullanıyorum bu mahalleye vdsl veya fiber getirilmesi için kesin olarak ne yapılması lazım çünkü vodafoneyi aradığımızda bilgimiz yok çalışmalar devam etmekte deniyor gerçekten bu devirde böyle hız durumundan sıkılıyorum.
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.303 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar