Bankkart Prestij
Sözleşmesi biten kiracı nasıl çıkarılır
|
Otomatik saat mi? Akıllı saat mi?
arkadaşlar merhaba bu aralar saatlere oldukça merak salmış durumdayım şimdi benim çoktandır baktığım bir otomatik SEİKO 5 (ssk003k) saati var fiyatı şuan sorduğumda 11-12 bin liraları konuşuyorlar şimdi bide bunun yanında düşündümde acaba bu kadar parayı veriyorum ama bi saat için değermi ve bide daha önceden bakmış olduğum huawei akıllı saat var (gt 3 pro) 7-8 bin liraları konuşuyorlar şimdi düşünüyorum seiko alsam 20-30 yıl bişey olmadan kullanacam ama akıllı saat alsam çok çok 3-4 sene kullanacam modası geçecek yani öyle kafam karışık bir şekilde ortada kalmışım sizin fikriniz nedir bana bu konuda bi fikir verebilirseniz çok sevinirim iki saatinde fotoğafını bıraktım
Hukukmu yoksa mühendislikmi
Şuanda lise 2 öğrencisiyim ve bölüm olarak ea yada sayısal seçmem gerekiyor bende hukuğa biraz merak salmıştım ama birkaç kişi kafamı karıştırdı diyorlar çevren yoksa işsiz kalırsın falan ben özel bi üniversite düşünüyorum bu yüzden puanlar biraz daha düşük olur yani bana daha kolay gelir ikisinden birine rahatça gidebilirim şimdi ben elektirk mühendisliği mi seçsem daha karlı olurum yoksa hukuk seçip güzel bi vakıf üniversitesinde okusammı daha karlı olurum
avukatlık için hangi üniversiteyi seçmeliyim
merhabalar size bir sorum olacaktı ben avukatlık okumayı düşünüyorum benim okul harc ücretleri için yıllık 80.000 tl civarında bütçem var sizce hangi üniversiteyi seçmeliyim
honda civic elegance vs executive
selamun aleyküm arkadaşlar ben bir civic fc5 kasa bir araç amayı düşünüyorumda 450.000 TL gibi bi param var acaba civic'in 2020 model elegance paketi olup 182 hp lik turbolusunumu alsam daha iyi yoksa 2020 model executive paketi olup 125 hp atmosferik motorlusunumu alsam daha mantıklı olur ?(sizce?)
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.836 (Bu ay: 229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası