hazırlığı yarı dönemde geçmek
Sizce geçmek mantıklı mı 2.dönemin derslerinden başlamak dezavantaj değil mi? bu konuda tecrübeli yazarların yorumlarını bekliyorum.
kitap pdfleri
nerden bulabilirim yks için istemiyorum ingilizce için önerebileceğiniz bir site falan var mıdır acaba ?
Belirsizlik
İnsanın içini yiyip bitiren duygu sürekli hayatımızda ve ben artık çok yoruldum bir şey olucaksa olsun ya da olmasın. Zaten geleceğe dair pek bir umudum da yok bir de bu belirsizlik hali eklenince çekilmez bir acı oluyor gerçekten.
İngilizce grammer sıkıntısı
Listening, reading, speaking bunlarda pek sıkıntım yok ama grammer işini tam olarak çözemedim tam olarak sürekli çalıştığım şeyleri unutup duruyorum bunun sebebi muhtemelen düzenli bir çalışma stilim olmaması. Sizden ricam acaba bu konuda sıkıntısı olanlar nasıl düzeltti önerebilecekleri bir site falan var mı acaba?
Kyk 3 aylık burs ne zman yatıcak
Bilgisi olan var mı önceki yıllarda nasıl oluyordu geçen yılın fiyatına göre mi yatıcak acaba
Adımı kalbine yaz'ın mükemmel olması
2010 ların yaz efsanesidir.İnsanı eskiye götürür ud inanılmaz güzellik katıyor şarkıya ayrıca
Üniversitenin en iyi yanı
5 tl ye krallar gibi yemek yemek. (tabiki çok kalite bir şey beklemeyin fakat bir çikolatanın 6 tl olduğu ortamda inanılmaz mutlu ediyor.)
freelancer çalışmalarda vergi sistemi
nasıl oluyor upworkten bir 24 dolar kazandım direkt çekebilirmiyim bir şey yapmak gerekli mi acaba
yardım gerekiyor(shazamın bulamadığı müzik)
arkadaşlar gibi izleyen varsa 3.sezon 6. bölüm dakika 30 daki müziği bir türlü bulamıyorum nasıl bulabilirim bilen var mı ? dizi yabancı olmadığı için farklı yerlerde aratmama rağmen bulamadım
Modern kölelik: Bedava staj
Evet arkadaşlar forumdaki başlıkların aşırı sıkıcı ve sığ olması gerçekten canımı sıktı ipleri elime almaya karar verdim ve şöyle bir ikilemde kalsanız ne yapardınız bunu tartışalım istedim ikilem şu üniversite son sınıfsınız ve staj yapmanız artık işlere atılmanız gerekiyor sizde heyecanlı bir şekilde staj yapacağınız şirketle görüşmeye gidiyorsunuz fakat size çalışacağınız süre zarfında para vermeyeceklerini söylüyorlar.Neyse sizde gelecekte gerçekten iyi bir yerde çalışmak için bu adımın gerekli olduğunu düşünüp kabul ediyorsunuz.Gel zaman git zaman bakıyorsunuz ki onların kölesi olmuşsunuz bütün amelelik işlerini size yaptırıyorlar fakat tek kuruş da para kazanmıyorsunuz nasıl ama ? modern köleliğin vücut bulmuş,yaşam formuna dönüşmüş hali.Ben bunun kesinlikle doğru olmadığını zaten böyle sizi modern köle gibi gütmeye çalışan bir şirketin size bir şeye katamaycağını düşünüyorum bu ikilem hakkında düşünceleriniz nelerdir ?(bu fırsattan başka bir staj fırsatı da yok)
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.578
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.444 (Bu ay: 225)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 980 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar