Epic Games Sürüm Paket Oyunlar
Herkese selam aleyküm, Epic Games'de bir oyunu aldıktan sonra oyunun sürüm paketlerini aldığımız zaman indirim olmuyor galiba, ana oyuna zaten sahip oluyoruz bu durumda ve Steam'de böyle durumda indirim sağlanıyor genelde ama Epic'de yok, başka yol yok gibi yani oyuna zaten sahip oluyoruz sürümde pahalı oluyor öyle, sadece DLC alırsanız olur diyenler olacak belki ama bazı oyunların DLC'si ayrıyeten satılmıyor sürüm olarak satılıyor, bir yöntem var mı acaba diye yazımı ekledim buraya, teşekkürler şimdiden
Dark Messiah Oyunu
Herkese selam aleyküm, Dark messiah oyununu oynamaktayım fakat level 6 yani chapter 6 da takıldım şundan dolayı; 6. levelde heykel örümcek var ve ona oyun gereği 3 adet kristal yerleştirmem gerekiyormuş fakat ben o ana gelince bende 2 adet kristal varmış, oyunu oynarken oyunun envanterinde gözükmüyordu kaç tane olduğu ve İngilizcem olmadığı için görevde kaç adet toplayacağımı bilmedim düz mantık oynuyor idim, şimdi acaba oyunu bitiren, bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçer, yani şimdi bir kristal için level 1'den mi başlamam lazım yoksa 6. levelin başından mı başlamam lazım? Teşekkürler şimdiden.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 137 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun