![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Minion Rush çalışan eski sürümü var mı?
Minion Rush'ı eskiden (2014 civarları) oynuyordum. Şimdi bir nostalji için oynayayım dedim ama oyun oynanış, grafik, arayüz bakımından kötüleşmiş. Daha basit hale gelmiş. Boss savaşları da kalkmış sanırım. Aynı zamanda oyunda donma sorunları var. İnternette eski sürümler var ama "oyunu güncelleyin" hatası oluyor. Oyunun çalışan eski sürümü var mı? Yardımcı olanlara teşekkürler.
AMD güncelleme sonrası ses cızırtı yapıyor
Dizüstü bilgisayar kullanmaktayım ve işlemcim AMD Ryzen 7 4800H. AMD'nin 22.4.2 güncellemesini kurduğumda hoparlör sesinde cızırtı oluyor. Kaldırdığımda ise bu sorun ortadan kalkıyor. Güncellemeyi kaldırınca ise RDR2'de Alt+Tab yapınca görüntü pikselleşiyor. 22.3.1 sürümüne geçtim. Orada da ses çok cızırtılı. Keşke hiç güncelleme yapmasaydım. Eski sürümünde hiç böyle sorunlar yaşamıyordum. Bu sorunu nasıl çözeceğim?
Hangi robot süpürge alınmalı?
Xiaomi vacuum mop pro 2+ almayı düşündüm. Ama onda lider sensörü yokmuş. Lider sensörü sayesinde geceleri de süpürge yapılabiliyor. Aynı zamanda daha iyi haritalama ve çarpma vs. için iyi oluyormuş. Bu özellik çok gerekli mi? Bu robotun fiyat bandında başka öneriniz var mı?
Westworld'ü nereden izleyebilirim?
Ücretli platformlarda bulamadığım gibi dizi sitelerinde de telif yemiş. BluTv, Prime Video, Bein'de bir zamanlar varmış sanırım. Şimdi bu diziyi nereden izleyeceğiz?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.832 (Bu ay: 212)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Elektrikli Küçük Ev Aletleri
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)