C# HELLO WORLD
HER PROJE AÇTIĞIM ZAMAN BU SATIR KARŞIMA ÇIKIYOR NASIL KAPATABİLİRİM ?
TURK TELEKOM FİBER ALTYAPI SAÇMALIĞI
Öncelikle Merhaba başımdan geçen olayı belki bir faydam dokunur diye yazıyorum. Bundan yaklaşık 5 ay önce evime VDSL altyapı geldi şuan 75mbps hız kullanıyorum
gayet memnunum fakat yıllardır ADSL kullanan biri olarak bu hız beni kesmedi. Bende evime nasıl FTTH altyapı çektirebilirim diye uzun uğraşlara girdim. Resim ekleyeceğim zaten yaklaşık 30 tane şikayet kaydı oluşturdum bunun yanında her gün twitter üzerinden Yusuf Kıraç, Ümit Önal, TT Destek gibi hesaplara tweet attım. Fakat buda çözüm olmadı. Daha sonrasında şöyle bir yol izledim ilk başta bölgemde altyapı çalışmalarını sağlayan TT müdürlüğüne gittim, "Zaten VDSL altyapı kullanıyorsunuz Fiber Optik Kablo kimse çekmez size" bana bu şekilde söylediler. Asıl zoruma giden bu söz oldu benim 100 metre ilerimdeki adam kullanıyor ben kullanmayacağım :D şu son günlerde forumda gezinirken bi arkadaşın postuna denk geldim aynı bölgede oturuyoruz anladığım kadarıyla, aynı müdürlüğe bağlıyız şöyle bir yol izlemiş Türk Telekom Müdürlüğünü Türk Telekoma şikayet etmiş bende bu postu görünce Ümit Önal a bir mail yazdım Resimde Ekleyeceğim, daha sonrasında yarım saat içerisinde bir yetkili tarafından arandım konu ile yakından ilgileneceğiz dedi açıkçası pek inanmadım. Ertesi gün tekrar arandım. " fiber altyapının uygun olmadığı çalışma yapılması için teknik ekiplere bilgi verildiği, gelişme olması durumunda mutlaka bilgi verileceği iletildi. Ofis kanalından iletilen bilgi doğrultusunda gerekli aksiyonun alınması için ilgili birime bilgi verildiği iletildi. Saygılarımızla." ben bunu duyunca çok şaşırdım çünkü genelde otomatiğe bağlanmış gibi aynı şeyi sayıklayıp duruyorlardı. En son çare olarak oturduğum belediyenin başkan yardımcısına yazdım yazdıktan 5 dakika sonra aranıp sanırsam yine yetkili biri gerekli yerlere ileteceğini söyledi. Durum bundan ibaret umarım en kısa sürede Fibere kavuşacağım :)
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 344 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar