Başlıktada belirttiğim gibi bi arkadaşa sinirlendim rahatlamak için 3 sigara içtim şimdi karnım ağrıyor midem bulanıyor başım dönüyor nikotin zehirlenmesinden şüpheleniyorum yardım edin bu nasıl geçer
fotoğraf makinesinden nasıl pc ye aktarırım şu usb çıkışı tam olarak ne diye geçiyor
abiler kıza açılcam serik taktik
başlıktada belirttiğim gibi kıza açılcam tecrübeli abilerimiz varsa taktik verirse sevinirim
yeni bir sistem toplıycam kasada 9 adet fan kapasitesi var dahili 6 adet fanla geliyor işlemci soğutucu fan kapasitesine dahil midir dahil değilse bi 3 tane daha fan ekliycem
rampage ghost kkavye almayı düşünüyorum klavye kablolu amam kabla çıkabiliyor type c girişine usb a dönüştürücü takıp bluetoth adaptör taksam bluetoth ile pcye bağlayabilir miyim
Philips marka Monitör de turuncu ışık yanıyor aging yazıyor ve açılmıyor farklı VGA kablosuyla denedim ama olmadı ramleri söktüm taktım olmadı sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yazsın
genel olarak oyun önemli benim için ama render performansı da iyi olmalı laptop da instagram reels videolar attığım bi hesabım var render o şekilde kullanacağım
beyler yeni laptop alıcam sizce genel olarak monster abra a7 v13.1.3 mü almalıyım casper excalibur g770 1030 BVJOX mu fikirlerinizi bekliyorum
beyler sizce excalibur mu abra a7 mi
beyler yeni laptop alıcam sizce genel olarak monster abra a7 v13.1.3 mü almalıyım casper excalibur g770 1030 BVJOX mu fikirlerinizi bekliyorum
2022 de iphone 11 pro max almak mantıklı mı
başlıkta da belirttim sizce 2022 de 11 pro max almak mantıklı
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.926 (Bu ay: 900)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar