Telefona Root Attım Ve Birkaç Sorun Yaşadım.
Ben bugün telefonumun android sürümünü yükseltmek için root attım. Root attıktan sonra android sürümü yerine başka bir şeyi değiştirdiğim için telefonu kullanamıyorum hiçbir program açılmıyor hepsinin simgesi android simgesi oldu sürekli tüm uygulamalar durduruldu hatası veriyor telefona wipe attım yine düzelmedi ne yapmalıyım telefon zaten eski ama alacak imkanım yok ve eski olduğu için tamirciye de götürmek istemiyorum. Lütfen yardım edin :(
Saçımı kestim ve çok pişmanım :(
Bugün berbere gittim ve saçımı anlattığım şekilde kesmesini istedim. Saçımı farklı bir şekilde kesmesini istememe rağmen saçımı 3e vurdu. Saçım çok kötü duruyor ve bu durumdan rahatsız oluyorum. Saçımı hızlı bir şekilde uzatabilirmiyim veya başka bir çözümü varmıdır lütfen yardımcı olun...
Bağlı Hoparlör veya kulaklık yok sorunu
Ben bügun bilgisayarı windows 10 yaptım yaptığımdan beri ses simgesinin üzerinde çarpı var ve bzen yüklü aygıt çıkışı yok bazen ise bağlı kulaklık ve höparlör bulunamadı yazıyor bu yazı sürekli değişiyor.Düm driverlarım yani sürücülerim güncel tekrar tekrar güncelledim ama olmadı.Birkez daha format attım yine aynı sorun.Ne yapacağımı şaşırdım artık.
Bilgisayarımın Özellikleri:HP Elitebook 8460p İntel Core i-5 2540M CPU @2.60 Ghz 2.60 Ghz 64 bit 4CPUS
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 524 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic