Merhaba arkadaşlar, bir yıl önce bu platformda birkaç gizli profil görme sitesi paylaşmıştım. Aradan uzun zaman geçti, paylaştığım sitelerin kapandığını gördüm birkaç üye bana "çalışmıyor, girmiyor, kullanılmıyor" kelimelerini içeren mesajlar göndermiş. Bende araştırmalarım sonucunda çalışan sadece iki platform olduğunu gördüm. Revelio bir süredir TikTok ve Twitter'da karşıma çıkıyordu fakat ihtiyacım olmadığından dolayı satın alım gerçekleştirmiyordum. İncelemelerim sonucunda Revelio'nun bir profil ücretsiz görüntüleme imkanı olduğunu gördüm; abonelik ücretleri kişiden kişiye göre değişir bana göre güncel enflasyon ortamında bir eğlence platformu için verilebilecek düzeyde.
Revelio'nun özellikleri;
- Gizli Profil Görme
- Anonim Hikaye Görme
- Yakın Arkadaş Hikaye Görme
- Öne Çıkarılan Hikaye Görme
İnternet sitesi: www.revelioapp.net
Twitter: https://twitter.com/revelioapp
İkinci site ise son birkaç aydır sanırsam piyasada olan ProfileBak - Gizli Profil Görme sitesi. ProfileBak'ı incelediğimde sadece hikaye ve gizli profil görme hizmeti sunduğunu gördüm. Revelio'ya göre daha sade bir ara yüzü var ve verileri biraz daha güncel Revelio'dan fakat fiyatlandırma tarafında Revelio mu, ProfileBak mı daha mantıklı ona siz karar vermelisiniz.
İnternet sitesi: www.profilebak.app
UYARI!
- Siteler ile bir bağlantım yok, talepler üzerine paylaştım.
- Instagram hesabı bağlamanıza gerek yok o yüzden insanların hesabını patlatacaksın vs. diye boş yorumlar yapmanıza gerek yok.
Instagram Hesabı Bağlamadan Gizli Profil Görme
Instagram'da gizli profil görme furyası Postegro adlı uygulamanın hayatımıza girmesi ile anlam kazanmaya başladı. Eski sevgililer birbirlerini, platonikler sevdiklerini, eşler eski kız/erkek arkadaşını gizlice stalklamaya başladı. Postegro'nun Instagram hesaplarını geçtiğimiz yılda ele geçirmesi ve sonrasında bu hesapları takipçi satışı yapan platformlara satması ile birlikte kullanıcılar tarafında güvensizlik ortamı oluşmaya başladı.
Yakın zamanlarda ettiğini bulan Postegro'nun veri tabanı silindi ve binlerce hesaplık verisi yok oldu. Bunun üzerine Postegro günlük ücretsiz bakma limitlerini düşürdü, 24 saatin 18 saati bakımda diyerek kullanıcılara hizmet sunamadı ve sahte profil ile giriş yapan kullanıcılara gizli profil görme hakkı sunmamaya başladı bunun temelinde yatan neden veri tabanını tekrar büyütmekti fakat kullanıcılar hesapları çalınmasın diye bu hataya düşmemekte.
Postegro hatalarından ders almadı ve birçok rakibi çıktı. Bu rakiplerden en stabil çalışanı ise Ghostegro adlı uygulama Google Play Store'da şu an bulunmamakta fakat https://apkpure.com/tr/ghostegro-view-private-instagram-accounts/com.ghostegro.team apk olarak indirilebiliyor. Bu uygulama Instagram bilgisi talep ediyor fakat.
İkinci stabil çalışan ve Instagram bilgisi talep eden uygulama ise Huntegro uygulaması bu uygulamayı Google Play Store'dan indirebiliyorsunuz:
Üçüncüsü ise Stalking adında ki web sitesi olarak hizmet veren Gizli Profil Görme platformu; www.stalking.app sitesinden Instagram hesabı bağlamadan gizli profilleri görebiliyorsunuz. Hem hesabınızın kapanma ve çalınma riski ortadan kalkıyor hem de çok geniş veri tabanı ile aradığınız kullanıcıları %85 oranında bulabiliyorsunuz.
Reklam videoları:
İşinize yaraması dileğiyle.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 55.594 (Bu ay: 1.009)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sosyal Medya ve Mesajlaşma