rtx 4060 a geçiş
CPU: Intel Core i5-12400F
GPU: Nvidia GTX 1660S (Super)
SSD: MLD M300 NVMe SSD 500GB
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 500GB
RAM: G Skill Intl F4-3600C16-16GVKC 2x16GB
MBD: Asus PRIME H610M-A D4
arkadaşlar selamın aleyküm öncelikle şimdi ben rtx 4060 aldım kart önerisinden ziyade elimdeki psu 550+80plus bi kaynak bu sisteme 4060 eklenince herhangi bir sorun olurmu geçmişte sistemi değiştirip psu yu unutmuştum bi anda pc patlamıştı da ondan bir sorayım dedim
Twitch
arkadaşlar selamın aleyküm twitche başladım şuanki amacım 50 takipçi olmak 21 im size zahmet olmazsa yardımcı olabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim.
değeri bilinmeyenler
arkadaşlar herkese iyi akşamlar şu sıralar hiç oyun bulamadım ve buraya tekrar başka bir tarz aramaya geldim böyle kenshi gibi çeşitliliği çok olan bir rpg oyun tavsiye edebilir misiniz eminim çoğunu oynadım ama belki güzel bir tane bulurum
rpg oyun tavsiyesi
Arkadaşlar kolay gelsin herkese, şu sıralar oynayacak bir oyun bulamıyorum rdr 2 gibi skyrim gibi canlı bir açık dünyası olan npclerin boş boş dolaşmadığı her şeyin bir anlamı olan oyun arıyorum varsa bildiğiniz veya aklınıza gelen tavsiye ederseniz sevinirim muhtemelen bir çoğunu oynadım ama belki kaçırdığım bir tane olabilir
disk hatası
Agalar böyle bir hata alıyorum pc yeni sistemim iyi ama disklerimde bir şey var seziyorum tam anlayamadım yardımcı olabilcek bir dahi varmı aramızda kaç gündür uğraşıyorum çözemedim disklerde bi hata var ama nedir bilmiyorum
mmorpg önerisi
Arkadaşlar şöyle zevkli bir skill ağacı olan çeşitliliği bol olan 4story tarzı yaratık keserken bile zevk alabilceğimiz bir mmorpg falan varmı bildiğiniz binek sistemi olur pet sistemi olur uçarız kaçarız mesela 1 warrior sınıfı vardır içi çeşitlidir bir kalkan kılıç yada çift el varrior yaparız falan filan
Hayırlı akşamlar herkese ya kafama cok takıldı en sonunda dedim bulsa bulsa bunu bizim dehalar bulur bir oyun vardı 2010 senesi hatırladıklarım sunlardı ben oyunda bişeyler yapmaya çalışıyodum çok gelişmiş bir pet sistemi vardı adamın teki geldi yanıma dediki bir saat sunları öldürmekle uğraşma al dedi bana bir küçük köpek peti verdi benim levelim 7 petin leveli 90 dı herşeye tek atıyodu bir sürü pet vardı pet seninle gelişiyor satınca veya ticaret yapınca leveli kaybolmuyordu zindanlar falan vardı hatırladığım bu lütfen biri şu oyunu bulmama yardım etsin
PC güvenliği
selamın aleyküm arkadaşlar bilgisayarda virüs olup olmadığını veya izlenmediğmizi en basit gösteren program varmı ?
RPG oyun
Selamın aleyküm arkadaşlar şu sıralar yeni çımış veya çok bilinmeyen bir rpg varmı mass efect ,skyrim , fallout, dragons dogma , dragon age gibi olanlardan
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.512 (Bu ay: 190)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun