Merhaba, güz için ders kayıdını kaçırdım ve askerlik ertelemem 3 ay sonra bitiyormuş. Para kazanmam gerektiği için okula zaten gitmiyorum. Askerliği ertelemek için okulu dondurmalı mıyım ?
İpad 9'da oyun oynamak için aksesuar önerisi.
Merhaba,dokunmatik ekran çok büyük,ben de rahat oyun oynamak için,blueotth klavye mouse ya da lightning to usb dönüştürücüsü almayı düşünüyorum,şimdi korkum,klavyeyi desteklememesi,özellikle minecraft oynuyorum.Type-c li modellerde bağlayıp oynuyorlar ama lightning de oynayan görmedim,blutooth gamepadler de sorunsuz çalışıyor mu bilmiyorum,600 tl klavyeli ve mouselı kılıfa verebilirim,350 yi aşmayacak şekilde ise gamepad'e,bizzat kullanan varsa yol gösterirse memnun olurum.
Yks Pdf Arşivi
Merhaba,yks pdf grubu olan var mı? Hepsi bir bir telifleniyor maalesef.
İpad 10.2 Ekran koruyucu önerisi
İpad 10.2 (9.nesil) için cam ekran koruyucusu arıyorum kaliteli,amazonda JETech bulmuştum ama adamlar farklı ürün gönderiyormuş,kullandıklarınızı paylaşır mısınız?
İpad 10.2 (9.nesil) Ekran koruyucu önerisi
Merhaba,apple pencil ile kullanmak için ekran koruyucu arıyorum,kullandıklarınızı paylaşır mısınız?
İpad 9 vs Matepad 11
Merhaba ben ağırlıklı olarak tableti not tutmak ve defter,soru bankası olarak kullanmak isteyen bir öğrenciyim.
Bu iki ürün arasında gerçekten arada kaldım,pek arada kaldığım söylenemez.Fiyat farkı maalesef var,ama sabredersem belki üstesinden gelebilirim,paramı en iyi şekilde kullanmak istiyorum.
Sabah google olmadan kendime gelemem diyenlerden değilim,Harmonyos'e sıcağım hatta ama İpadOs ekosistemi profosyoneller ve öğrenciler için daha uygun yazılım bazında.
Bir tarafta çok donanımlı,daha teknolojik ama uygulama desteği meçhul olan bir işletim sistemine sahip bir tablet.(Benim gönlüm Appgalery'nin daha çok gelişeceğinden yana ama ben sınav öğrencisi olduğum için en iyi deneyimi hemen almak isterim.)
Diğer tarafta İpad,apple fan boyu değilim ama hakkını vermek gerek gerçekten güçlü bir uygulama kütüphanesine sahip,4k video renderleyecek kadar kaslı bir işlemcisi var.
Sizce gerçekten fiyat farkını vermeye değer mi?
- Beni korkutan bir nokta Apple sarj kablosu vs gerçekten pahallı..Çakma ürün bataryaya da zarar veriyor.O yönden korkuyorum.
-Donanım olarak Huawie ve kalemi daha iyi en azından İpad 9.nesil ve apple pencil 1'göre.
-Kullanan insanların yorumlarını almak beni çok mutlu eder.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.034 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar