2. Kez dil ameliyatı
Merhabalar. 20 sene evvel dizine platin takılmış şu an 80 yaşında büyüğüm dizinde enfeksiyon oluştu. Çok ağrısı var. Doktorlar ameliyat diyor. Önce eski platin çıkarılacak, kapatılıp birkaç ay sonra yeni ameliyat ile yeni platin takılacakmış. Ama riskli dediler. Duydukaldımzıa göre de olanlarda yine enfeksiyon olabilirmiş. Tecrübeli olanlar varsa fikir verebilir mi?
5. Vitese tekte geçmemesi
Arkadaşlar opel corsa b aracım bir süredir hızlıyken 5. Vitese tek seferde geçmiyor. Biraz zorlayınca geçiyor. Ama rölantide veya düşük hızda veya araba çalışmazken rahat geçiyor. Bi ara yağı akmıştı şanzıman yağı azlığından olur mu? Veya sebebi nedir?
Lpg çok yakmaya başladı.
2 hafta önce baskı balata, volant değiştirdim. Almaya gidince gaz ayarının bozulduğunı fark ettim. Gaz ayarı yaptırdım. Bir süre kullandım ve çok yakmaya başladığı fark ettim. Km de 1.30 yakan araç şimdi 1.80 yakıyor. Gaz ayarı tekrar yaptırdım ama yine çok yakıyor. Baskı balata ve volant değiştikten sonra lpg çok yakmaya başladı. Yakıt zamlarıyla alakası yok. Bilen var mı neden?
Vites geçmiyor yardım..
97 model opel corsa 1.4 swing var. Bir haftadır debriyaj yumuşadı ve bazen vites geçirirken aşağıda kalıyordu. Bugğn de geri vitese geçmedi, garç sesi geldi hep. Diğer viteslere hafif zor da olsa geçiyor. Nedeni ne olabilir?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 349 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası