Düzce'de yaşıyorum üniversitenin orda 1+1 kendi evim var düzcede kalırsam arabam da olacak düzcede kalırsam tıp okuyacağım ama tıp okumayı kaldırabilir miyim emin değilim. Gidip Ege Üniversitesi gibi bir üniversitede diş de okuyabilirim ama onda da iş bulamama bulsam da düşük maaşa çalışma problemi var. Gazi Teknoloji Bilgisayara da gidebiliyorum aslında yatkınlığım mühendisliğe zaten ama ordan mezun olunca güzel bir iş bulabilir miyim emin değilim. Gördüğünüz gibi kafam aşırı karışık. Sizce bu seçeneklerden en mantıklısı hangisi?
Ankara Üniversitesi mi Gazi üniversitesi mi?
Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum bu iki üniversiteden hangisi benim için daha güzel olur? Veya gidip Ege Üniversitesi gibi bir üniversitede diş okumak yerine buralarda bilgisayar okumak mantıklı mı?
Ankara Üni Diş mi Ege Üni diş mi?
Şehir ve eğitim olarak düşünürsek hangisi benim açımdan daha iyi olur fikir verirseniz çok sevinirim.
Kaliteli bi üniversitede okuyup üstüne kendimi geliştirirsem güzel bir maaş beklentim olabilir mi? Bilgisayar okumayı cidden çok istiyorum ama biliyorsunuz bu dönemde her şey parayla oluyor. Yani gidip tıp veya diş hekimliği okumak varken bilgisayar mühendisliği okumalı mıyım?
Ege Üni bilgisayar mühendisliği okunur mu?
Diğer üniversiteler almış başını gitmiş Ege Üniversitesinin bilgisayar mühendisliği bölümü sizce iyi mi? Yardım ederseniz çok sevinirim.
İlk 10 bin sıralama ile girdiğim bir bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olduğum zaman eğer okuduğum sırada da kendimi geliştirirsem iş bulmam kolay olur mu? Maaş beklentim nasıl olmalı? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Sizce Bahçeşehir yazılım mühendisliği mi TOBB bilgisayar mühendisliğini mi okumam geleceğim açısından daha iyi olur? (Bahçeşehir tam burslu TOBB %50 burslu)
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.235 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar