Merhaba herkese iyi forumlar, kardeşimin bursa çok ihtiyacı var.Kendisi 27 yaşında ortalaması 2.16 ve Hukuk okuyor. Güvenilir ve karşılıksız ( aynı anda sosyal faaliyet vs beklemeyip sadece başarı ve diğer şartları sağlayan) burs verebilecek kurum kuruluş biliyor musunuz ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi..
Kızıma iyi bir mont arıyorum. Öneriniz var mı?
Düzeltme: Herkese çok pardon konuyu yanlış yere açmışım buralarda yeniyim daha.. nasıl düzeltilecek onuda bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi.. Merhaba arkadaşlar, kızım 12 yaşında ve ona bizim meşhur 'Ankara ayazı' soğuğuna dayanıklı iyi bir mont almak istiyorum, marka veya model öneriniz var mı ? Alacağım üründeki teknik özelliklerin ne olması gerektiğine dair fikir verebilir misiniz? Herkese sevgiler...
Suan degilde birkac ay icinde bot almam gerekecek en dayanikli sicak tutup uzun sure goturecek saglam bir bot onerir misiniz? Hangi markayi almaliyim
9 gun once septoplasti ameliyatı oldum konkalarim da kucultuldu tamponlarim cikali 2 gun oldu fakat nerdeyse hicbir degisiklik yok hep grip gibiyim okyanus suyu alerji ilaci ve kremimi duzenli kullanmam tavsiye edildi agzimdan nefes aliyorum burnumdan sesli ve genelde tek taraf ( oda genelde sol) olarak nefes aliyorum hic rahat degilim ameliyat oncesi daha iyiydim.. kokuda da sorunlarim var nerdeyse hic koku alamiyorum asiri rahatsiz edici bir sey bu zamanla duzelir mi ? Bu durumlar henüz ameliyattan ciktigimdan midir yoksa doktorum mu eksik veya yanlis yapti anlayamadim bi turlu tecrubesi olan varmi ne zaman duzelme surecini atlatirim
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 927 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Burslar