Bedelli askerlik bu sene kura olur mu sizce ?
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu bedelli affı sonrası başvuru yoğunlugu olur mu ? kuraya kalır mıyız diye bedelli başvurusu yapan arkadaşlarla tartışmak için açıyorum ? Fikirlerinizi yazın ki bedelli başvuran tüm arkadaşlar okusun.
Şahsi fikrim, bu sene dolmayacak, kura olmayacak. Temmuza kadar başvuranlar 56 k dan başvurdu, 80k şuan, kotayı 6 ayda doldurmaz bence ?
Teşekkürler
Bedelli affı sonrası ne olacak ? Kontenjan
Bildiginiz üzere bugün bedelli affı çıktı, bu sene kontenjan dolar mı ? sizce kışla şartı kaldırılır mı ? ben tecilliyim, bana bedelli çıkmazsa gitmeyip bir sonraki sene gitme hakkım yine doguyor mu ? cünkü bu sefer tecillilere haksızlık olmuş olmuyor mu ? kontenjana potansiyel 500.000 kişi vermek
Tek gözüm bulanık görüyor ? Muafiyet söz konusu olur mu
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda bedelli başvurmayı planlıyorum, sol gözümde bir sorun yok ancak sağ gözüm yakın uzak farketmeksizin bulanık görüyor yazıları asla okuyamıyorum, muafiyet söz konusu olur mu ?
Bedelli askerligin cıkma olasılıgı ( kura )
Merhaba arkadaşlar, bedelli askerlik başvurusu yapmayı planlıyorum, her sene kura ile mi seçiliyor ? Çıkmama olasılığı ne kadar sizce ? Çevrenizde çıkmayan tanıdıklarınzı var mı ? veya her başvuru yapan genelde hak kazanıyor mu
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.451 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic