Ford Focus 2010 1.6 tdci Ağır bakım maliyeti ne tutar?
Aracımız Ford Focus 2.5 kasa 1.6 tdci 2010 model Km:108bin km’de
Ağır bakım yaptırmak istiyorum. Daha ziyade genel bir bakıma girmesini istiyorum.
Yaptırmak istediklerim;
+Periyodik bakım ( Motor yağı - yağ filtresi ,mazot filtresi , hava filtresi , polen filtresi )
+ayrıca ağır bakım olarak ;
+fren Balata ve diskler kontrol değişmesi gereken değişecek şekilde
+ön 2 tane 4 mevsim lastik
+rot balans ayarı
+ön düzen bakımı ( değişmesi gereken ne varsa değişmesi şartı ile) direksiyon düz gidiyorken eğri duruyor. 130 sonrası direksiyon titreme yapıyor.
+triger set değişimi
+şanzıman yağı değişimi
+motor suyu değişimi (antifriz değişimi)
+ debriyaj ve baskı Balata kontrol değişmesi gerekiyorsa değişim
+Yağ sızıntı varsa kontrol edilmesi
Yetkili Ford servisi değilde sanayide iyi bir ustaya iyi yedek parçalar ile yaptırmak istiyorum. Yetkili servis çünkü maliyet fazla olacağını biliyorum.
Aranızda usta veya fiyat bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum. Teşekkürler
2015 VW POLO 1.4 TDİ DSG 70K KM 325BİN TL ALINIR MI?
Arkadaşlar merhaba Yeni ögrenecek birisi ve küçük ailemiz için araba aramaktayız. Orjinal kazası olmayan boyasız otomatik araba arıyorduk. Vw polo 1.4 tdi 90 hp 2015 model dsg kmsi 70bin de bu araba karşımıza çıktı. Alınır mı? Bu fiyatlara otomatik golf veya jetta yok.Hatta başka modellerde de pek araba yok. Ya kmler 200binkm geçmiş yada hasar kayıtlı.Aynı fiyata 2016 model Renault Clio 1.5dci EDC Otomatik vites İcon paket ile arasında kaldık, lakin clio nun fiyatı 1 gün geçmeden üstüne 20bin TL artırıldığı için vazgeçmek zorunda kaldık.
Küçük bir şehirde yaşıyoruz. Polo bize yeteceği kanaatindeyiz ama daha önce vw kullanmadık. Hali hazırda focus 2011 model dizel aracımız var. Polo bize neler sunar. Bu paraya alınır mı? Deneyimi olan gerçek kullanıcılar yazarsa daha iyi olur.Teşekkürler
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 729 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası