Sonoff Akıllı Ev
Merhaba,
daha önce Sonoff kullanan ve memmun kalan var mı?
https://reqasmart.com/akilli-prizler/sonoff-s26-r2-wifi-akilli-priz-16-ah
İndirime girdiği için birkaç tane bu üründen almayı düşünüyorum.
Bu soruyu sormamın sebebi eğer beğenirsem evimi sonoff ile donatmayı düşünüyorum ama sadece eWeLink uygulaması ile çalışmasından biraz emin olamadım.
Öncelikle şunun altını çiziyorum kız arkadaşım ikametgah başvurusunda bulunup başvurusu göç idaresi tarafından kabul edildi fakat evraklarının gelmesi vakit aldığı için böyle bir problem yaşamaktayız.
Bu hafta sonu İstabul'da kız arkadaşımın telefonları çalındı. Telefonlar çok değerli değildi ama haliyle kayıp başvurusu yapmamız gerekiyordu.
Bunun için polise gitmek istediğimizde kız arkadaşımın başvuru sürecinde yabancı T.C kimliğinin süresinin dolduğu(e-devlette süreç onaylandığı için burada kalma hakkı var.) için problem olabileceği aklıma geldi ve karakola gidince pasaportuna veya kimlik kartına göre sınır dışı edilebileceğini düşündüğüm için 157'yi aradık.
157'de de " evet karakolda sıkıntı yaşayabilirsiniz. " diye belirttiler. Normalde e-devlet'e göre kız arkadaşım dediğim gibi resmi olarak burada kalma hakkına sahip fakat oradan çıkarttığımız evraklar 157'ye göre sadece sınırdan giriş/çıkış yapması gerektiğinde kullanılabiliyor ve karakolda derdimizi anlatamama ihtimalimizde oldukça yüksek olması beni endişelendirdi.
Bu arada kendisi Polonya vatandaşı ve konsoloslukla da iletişime geçtik onlarda 157'den aldığımız cevabı onayladılar.
Kısaca problemimiz, muhtemelen kimlik kartı 1 ay sonra gelecek ve bu esnada biz bunu nasıl bildirebiliriz?
Ayrıca 120'yi arayarak telefonu kapatmayı denedik ama telefonların Türkiye'de imei kaydı yok. O yüzden 120'ye göre bize yardımcı olabilecek tek kuruluş polis.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.879 (Bu ay: 346)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware