Chat cpt premium ve ücretsiz arasındaki farklar nedir
Selam arkadaşlar ben ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum , ingilizce sesli pratik yapmak amacım.
Bu sesli speaking pratiği yapabileceğimiz chat cpt ücretli mi , eğer öyleyse ücretli alıcam.
Birde play store yazdığım zaman bir kaç tane uygulama çıkıyor, hangisini yüklemem lazım
4o yaz geçiş yapabilir miyiz direk
Bilenler aydınlatabilir mi
Merhabalar herkese, kendim gramer vs biraz bir şeyler öğrendim yaklaşık 1 yıldır ama speaking olmadan eksik kalıyor.
İngilizce rahat konuşabilen bu konuda tecrübeli kişilerle speaking yapmak istiyorum.
Haftada 2-3 gün 1 er saat gibi , hafta içi akşam 8-9 veya 9-10 saatleri müsait olabiliyorum.
GSM :0543 211 31 36
2000 tl ile alınabilecek Lcd tv tavsiyesi
yurtdışından ürün getiricem bu site güvenilir mi
bu site güvenilir mi
https://toolsequipmentssupply.com/
50 m2 ofis için ısıtıcı tavsiyeci
|
Merhabalar herkese, opel astra j kasa arabam var kontağı kapatırken bazen anahtar yarıda takılı kalıyor tam dönmüyor. Motor kapanır akü durumuna geçerya orada takılı kalıyor. Bir kaç sefer açıp kapayınca düzeliyor. Tabi her çevirmede motoru çalıştırıp durdurmak zorunda kalıyorum. Böyle bir şey niye yapar.
Amd x5950 turbo boost nasıl aktif ederim
Amd işlemcide desen sarma işlemi yapıyorum siemens nx programında hem işlemciyi yüzde 3-4 kullanıyor. hemde temel frekans değerinin üstüne çıkmıyor. Eski sistemim olan laptop i7 9750 işlemciye sahip ve işlemciyi % 28 lere kadar kullanıyor.Dolayısıyla intel daha kötü bir işlmeci olmasına rağmen daha iyi performans çıkartıyor.
Bu amd işlemcilerinin turbo frekansına çıkması için bir ayar var mı.

silinebilir
...................
Meslek: cad cam
DD4C7CF451DA4608B710045AF20ECF98.jpg |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.796
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 91.950 (Bu ay: 1.313)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 517 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic