Hepinizin Şubat ayını tebrik ederim
Arkadaşlar ucuz ölümlerin ülkesi Türkiye'de çok şükür ölmedik ve yep yeni bir aya yani Şubat ayına kavuştuk, yeni yılın ilk ayı olan Ocak ayı çok kötü geçti ve ne yazik ki çok ölümler oldu, Ocak ayının ilk günlerinde usta sanatçı Ferdi Tayfur'u kaybettik, aradan kısa zaman sonra ise Mersin ilimizin meşhur fenomeni 1 milyon Mehmet abiyi kalp krizinden geç yaşta kaybettik, sonrasında ise ne yazik ki Bolu Kartalkaya kayak merkezindeki Grand Kartal otelinde 78 yurttsşımız yangından ve dumandan feci şekilde can verdi, Ocak ayının tek güzel olayı İsrail'in Filistin'le ateşkes ilan etmesiyle Gazeller'in yerle bir olan Gazze'ye geri dönmeleri oldu, inşallah Şubat ayının güzel geçmesini Allah'tan diler Şubat ayınızı tebrik ederim
Şaban ayınızı tebrik ederim
Abilerim ve kardeşlerim bugün mübarek Ramazan-ı Şerif ayının müjdecisi mübarek Şaban ayının ilk günü, bu vesileyle Şaban ayınızı tebrik eder Cenabı Allah'tan Ramazan ayına sıhhat ve afiyetle ulaşmayı niyaz ederim
Ocak ayının son gününe özel tüm ŞOK marketlerinde
Ak
Arkadaşlar dün gece kebap canım çekti, uzun zamandır yemiyordum, sizce bu üç kombineye kaç TL para vermişimdir ?
29 ve 30 Ocak tarihine özel tüm ŞOK marketlerinde geçerli indirimler
E
Rüya tabirlerine inanıyormusunuz ?
Arkadaşlar ben hiç inanmıyorum siz inanıyor musunuz ?
10 bölümlük Gassal dizisini bugün itibariyle çok şükür bitirdim
Hemşehrim Ahmet KURAL'ın bu güzel dizisi hakkında sorularınızı merakla bekliyorum
Arkadaşlar günler günleri, haftalar haftaları, aylar ayları, yıllar yılları kovaladı ve 22 Şubat 2020 tarihinde işbaşı yaptığım ŞOK marketlerinde çok şükür bugün itibariyle 4 sene 11 ayımı doldurmuş bulunmaktayım
Bu gece yine çalıştığım ŞOK mağazasında envanter var
Arkadaşlar son envanteri tam 3.5 ay önce yani 2 Ekim 2024 tarihinde yapmışız ve 15.308 TL tutarında açık vermişiz, inşallah bu gecede yine sayım var bakalım bu gece açığımız ne kadar çıkacak ?
Arkadaşlar bu konuyu forumda uzun zamandır açmayı düşünüyordum, bugüne nasipmiş, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremime kadar herşey normaldi, mağazadan direk depoya yangın merdiveniyle inebiliyorduk, ama ne yazik ki mağazanın üstünde oturan bir kadın bizim mağazayı İstanbul Kadıköy Belediyesi'ne şikayet etmiş, belediyede bina ruhsatını incelediğinde merdivenin güya binanın sağlamlığı açısından risk oluşturduğu ve müteahhit tarafından sonradan yapıldığı için merdiveni söküp depo bağlatımızı kapattı, biz bu durumda ne yapmalıyız, tekrar depo bağlantısını açtırabilirmiyiz ?
Meslek: Kasiyer
İlgi Alanları: Seyahat ve sinema
Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil |
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.499
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 419.700 (Bu ay: 10.043)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.114 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic