yardım samsung
samsu7ng j7 prime 2 telefonum var ve odin ile işlem yapamıyorum hep failed diyor modeli bu G611f Telefonum hata vermeden once yani usb ayarı sarj olarak kaydedilmişlti VE OASİS MİYDİ NEYDİ O KAPALI ve suan telefonun içine giremiyorum çünküğ frp lock veriyor odin ile de yani added diyor odini kullanırken ama ben yinede sıkıntının ondan dolayı oldugunu düşünüyorum yapabilecegim birşey var mı telefon 2. el ve bu imei yükledikten sonra oldu yani telefona girmem mümkün degil odin ile de olmuyor iki üç tane odin denedim.
acil yardım
samsu7ng j7 prime 2 telefonum var ve odin ile işlem yapamıyorum hep failed diyor modeli bu G611f Telefonum hata vermeden once yani usb ayarı sarj olarak kaydedilmişlti VE OASİS MİYDİ NEYDİ O KAPALI ve suan telefonun içine giremiyorum çünküğ frp lock veriyor odin ile de yani added diyor odini kullanırken ama ben yinede sıkıntının ondan dolayı oldugunu düşünüyorum yapabilecegim birşey var mı telefon 2. el ve bu imei yükledikten sonra oldu yani telefona girmem mümkün degil odin ile de olmuyor iki üç tane odin denedim.
samsung j7 prime 2 de odin sıkıntısı
samsu7ng j7 prime 2 telefonum var ve odin ile işlem yapamıyorum hep failed diyor modeli bu G611f Telefonum hata vermeden once yani usb ayarı sarj olarak kaydedilmişlti VE OASİS MİYDİ NEYDİ O KAPALI ve suan telefonun içine giremiyorum çünküğ frp lock veriyor odin ile de yani added diyor odini kullanırken ama ben yinede sıkıntının ondan dolayı oldugunu düşünüyorum yapabilecegim birşey var mı telefon 2. el ve bu imei yükledikten sonra oldu yani telefona girmem mümkün degil odin ile de olmuyor iki üç tane odin denedim
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 199 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar