TECİL BOZDUKTAN SONRA TEKRAR ERTELEME
Selamlar, şubat döneminde açık öğretim kaydımı yenilemedim ve İşyerimden de ayrılmak istediğimden tecilimi mayıs ayında bozdum e devletten. Sınıflandırma bekliyorum ağustos celbi için. Henüz 5 gün önce güzel bir iş kurma fırsatım oldu ani şekilde ve düşünmeye başladım nasıl tecil ettirebilirim diye. Düşüncem şubeye ekim sevk tarihinde gitmek için dilekçe vermek, 3 ekimde aöf kayıt yenileyerek tekrar tecil talebinde bulunmak. Konu hakkında fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler
TECİL BOZDUKTAN SONRA TEKRAR ERTELEME
Selamlar, şubat döneminde açık öğretim kaydımı yenilemedim ve İşyerimden de ayrılmak istediğimden tecilimi mayıs ayında bozdum e devletten. Sınıflandırma bekliyorum ağustos celbi için. Henüz 5 gün önce güzel bir iş kurma fırsatım oldu ani şekilde ve düşünmeye başladım nasıl tecil ettirebilirim diye. Düşüncem şubeye ekim sevk tarihinde gitmek için dilekçe vermek, 3 ekimde aöf kayıt yenileyerek tekrar tecil talebinde bulunmak. Daha önce tecrübesi olan var mı. Konu hakkında fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler
İşten ne zaman istifa edebilirim?
Selamlar, ağustos celbi 18/08 sevk tarihi gideceğim kesinleşti mesela 29 temmuzda. 31 temmuzda son yapıp tazminatımı almak istiyorum. Sevk belgesini kaç gün önce alabilirim? Ne kadar önce işten istifa edebilirim?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 421 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic