superlight 2
Merhaba,
Bir süre önce Superlight 2 aldım ve cihazda gayet güzel kullanılır fakat bir süre sonra dış katmanının elimi terlettiğini fark ettim ve ne kadar da sevsem de iade etmek zorundayım. Alternatif olarak Deathadder v3 pro almak istiyorum fakat dış yüzeyinin aynı olabileceğinden korkuyorum. Biraz baktım fakat bulamadım, deathadder v3 pro'nun dış yüzeyi Superlight ile aynı mı yoksa eski serileri gibi mat yüzeye mi sahip ?
OneDrive Dosya paylaşımı
Merhaba.
OneDrive hesabımda 100GB dosya var, bu dosyayı birkaç kişiyle paylaşmak istiyorum ama hesap okul hesabı olduğu için okul dışı e-postaları kabul etmiyor(veya ben yapamıyorum). Hesapta bulunan 100GB dosyayı en kolay yolla nasıl insanlarla paylaşabilirim, indirmelerini sağlayabilirim.
HDMI girişi problemi
Merhaba
Hemen konuya gireyim üstteki HDMI girişi olduğunu biliyorum yanında da yazıyor ama zamanında bir problem yüzünden etrafı biraz deforme oldu ve şuan kullanamıyorum.
Kasanın altında DVI ve VGA yazan yerde bir adet daha HDMI kablosunun uyuştuğu bir giriş var bu giriş üstteki HDMI girişi ile tamamen aynı işlevimi görmektedir üstteki HDMI girişine takmak ile fotoda gösterdiğim alt taraftaki girişe takmak arasında bir fark varmıdır cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 307 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilim ve Teknoloji