Merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş
Merhaba. Ben şu anda Uludağ Üniversitesi İngilizce İşletme 1. sınıf öğrencisiyim. Buraya 305 puan ile yerleştim. Dönem sonunda aynı üniversitede Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne yks puanım ile geçiş yapmak istiyorum. O bölümün taban puanı ise 296. MYP ile yatay geçişte %30 kontenjan açılmak zorunda yazıyor YÖK yönetmeliğinde ancak istediğim bölüm için yalnızca 5 kontenjan açmış geçen yıl Uludağ Üniversitesi. %30 açma zorunluluğu varsa bu 18 kişiye denk geliyor ama 5 kişi açılmış. Anlam veremedim bu duruma. Sizce 5 kişi açılsa dahi yatay geçişimin kabul olma olasılığı nedir?
Merhaba. Ben şu anda Uludağ Üniversitesi İngilizce İşletme 1. sınıf öğrencisiyim. Buraya 305 puan ile yerleştim. Dönem sonunda aynı üniversitede Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne yks puanım ile geçiş yapmak istiyorum. O bölümün taban puanı ise 296. Yatay geçiş için 5 kontenjan açılıyor, sizce geçiş yapma ihtimalim nedir?
Merhaba. Ben şu anda Uludağ Üniversitesi İngilizce İşletme 1. sınıf öğrencisiyim. Buraya 305 puan ile yerleştim. Dönem sonunda aynı üniversitede Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne yks puanım ile geçiş yapmak istiyorum. O bölümün taban puanı ise 296. Yatay geçiş için 5 kontenjan açılıyor, sizce geçiş yapabilir miyim?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 662 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar