whatsapp hakkında birşey kafama takıldı
Benim telefonda whatsapp uzun süredir güncellenmiyordu silip tekrar yüklebildim fakat gruplardan çıkmışım resmimde silinmiş neden olabilir mesajlar geri geldi gruplar gitmiş sadece başına gelen oldumu ?
Facebook sayfa bildirim
Facebook sayfa yöneticisi olarak hakkında kısmından açıklamada herangi bi değişilik yaparsam takipçilerime bildirim gidermi bilen varmı
Hani künye yazıyor ya sol üst köşede herangi bi sayfaya girdiğinizde
Açıklama kısmında herangi bi yazıyı silsem güncellendi diye görürlermi ?
Şu açıdan sordum facebook fan sayfamı uzun zamandır kullanmadım şimdi birileri aa bu bir bilgi güncellemiş diye görmesinler diye sordum
Ekrem imamoğlu canlı yayında - Hatay
Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Hatay Yarseli Barajı'nın duvarının çatladığı" yönünde asılsız paylaşımlar yaptığı iddiasıyla "Babala TV" isimli Twitter hesabının sahibi Oğuzhan Uğur ve diğer sorumlu kişiler hakkında "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan resen soruşturma başlattı.
10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma faaliyetleri yürütüldüğü esnada “BaBala TV” isimli Twitter hesabından Kahramanmaraş’taki Hatay Yarseli Barajının duvarının çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunulduğu, bu paylaşımların deprem bölgesindeki afetzede vatandaşlar arasında korku ve paniğe neden olmasıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.
Çok acı birşey izledim
sonuç ortada
ps4 pro hakkında
Elimde 1 tb ps4 pro mevcut tek kollu 6400 tl nasıl fiyat acaba satmak için iyimi ?
İlk çıktığında aldım en son fiyat 6000 tlye alıcı buldum bilemiyorum çok az gibi ?
Ps4 pro ne kadar gider
Elimde 1 adet ps4 pro 1 tb satılığa çıkarmayı düşünüyorum ilk çıkanlardna anlmıştım cuh 7016b
Minimum kaça koymamı önerirsiniz
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 65
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.114 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic