Motosiklet Direksiyonunu Çevirince Gelen "Tak Tak" Sesi
Herkese merhaba, Motorumun direksiyonunu tam sağa veya sola çevirdiğimde "tak tak" şeklinde bir ses geliyor. Bu durum motor yere yavaşça düştükten sonra ortaya çıktı. Sorunun kaynağını öğrenmek ve çözüm önerileri almak için bu videoyu paylaşıyorum. Eğer bu sesi tanıyor ya da böyle bir sorun yaşadıysanız, lütfen yorumlarda bana yardımcı olun. Tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum. Motor Hakkında Bilgiler: Marka/Model mondial drift l 125 Sorunun Başlangıcı: Yavaş bir düşme sonrası fark edildi. Şimdiden yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim! #Motosiklet #MotorSorunları #DireksiyonSorunu #DriftL #Mondial #MotosikletTamiri #MotorBakım #TakTakSesi #MotosikletSesi #MotoVlog #MotorVideoları #Motorcular #MotosikletYardım #DriftMondial
Herkese selam,
Motorumda bir sorun yaşıyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum. Direksiyonu tam sağa veya sola çevirdiğimde "tak tak" şeklinde bir ses geliyor. Videoda sesi net bir şekilde kaydettim (aşağıda bulabilirsiniz).
(mondial drift l )
Motor yere yavaşça düşmüştü ama ciddi bir darbe olmadığını düşünüyorum. koruma takozunun üstüne düştü çok yavaş düştü hatta tutum ama ağır oldugu ıcın tutamadım .Yine de bu sesin nedeni nedir, hangi parçadan kaynaklanabilir? Direksiyon yatakları, amortisörler ya da başka bir şey mi kontrol edilmeli?
Servise götürmeden önce biraz bilgi almak istiyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hangi monitörü almalıyım 3k cıvarında
merhabalar yıllardır 60 hz monitör kullanıyorum 1050 ti li bir pc ye sahibim bana 3k ya kadar monitör önerırmısınız benım baktıklarım bunlar
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms 300NIT
PC birden donmaya kasmaya başladı
merhabalar masaustü pc m var gayet ıyı ıdare edıyordu 1050 ti 8 gb ram gibi birde format atmama ragmen böyle neyse sorun yoktu bırden böyle oyunlarda donma (bıldıgınız oyun donuyor 5 7 sanıye ) mouse kasarak ılerlıyor bazen bir şey yaparken aşırı yoruludugunu hıssedıyorum pc nın niye böyle oldu bırden bilen varmı
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 212 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware