RTX 4060 OYUNLAR KASIYOR
Arkadaşlar merhaba...
Sistemi gaming gentr den alalı 2 hafta anca oldu ilk başlarda bir şey yoktu yani şuan da da yok ama spider man remastered da ve fifa 23 te ufak kasmalar oluyor sebebini bilmiyorum yani böyle bir sistemin kasması bana anlamsız geliyor yani çok para verdim ve sistem en iyi versiyon sanıyorum ki.... yardımcı olur musunuz(özellikle spider man de fps 60 a falan düşüyor...1 hafta önceye kadar ultra ayarlarda rt ve dlss3 açıkken hiçbir kasma yoktu 1 2 gündür high ayarlarda 60fps e düşüyor)...2 gün önce falan nvidia yeni bir driver yükledi ondan sonra oldu sanırım bir alakası var mıdır ?
Ekran Kartı: ASUS DUAL GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 MPK 4.4GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
Anakart: ASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart
RAM: Kingston Beast Black 8GB 3200MHz (x2 16gb ram)
Monitör:
MSI 23.8" G244PF E2 1920x1080 (FHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC PIVOT GAMING MONITOR
BİLGİSAYARIMDA FİFA 23 KASIYOR
beyler selam....bilgisayarımda fifa 23 açılıyor ve hatta az biraz oynatıyor da ancak çok kasıyor bunun için önerisi olan var mı acaba sistemi aşağıya yazıyorum
R7 240 2GB GDDR5 128 BİT
İNTEL-İ3 9100F
8GB RAM
Pes 2019 Kasıyor
arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım pes 2019 için gayet yeterli ve iyi gözüküyor (görsel bırakıyorum) fakat oyun içinde kasma gibi rahatsız edici bir yavaşlık var bunu ben ne yaptıysam çözemedim lütfen biri yardımcı olsun lütfen bilgisayarda fifa 22 23 gta5 cs2 valo fln çok rahat oynayabiliyorum ama pesin 18den sonraki hiçbir serisi rahat oynanmıyor hep aynı kasma hissi var lütfen yardım eder misiniz çok şey denedim olmadı sistemi yazıyorum
işlemci: i3-9100f
ekran kartı: amd radeon r7 240 2gb
ram: 8gb
Pes 2019 akıcılık sorunu
pes 2019 oyun içinde akıcı değil bilgisayarım gayet yeterli hatta en yüksek ayarlarda bile oynatabilecek sistem ama en düşük ayarlarda 720p çözünürlükte bile akıcılık bozuluyor neden anlamıyorum gta5 fifa19 r6 gibi oyunları gayet rahat oynayabiliyorum ama peste böyle bir sorunum var lütfen yardım edin
VALORANT OYUN BİR ANDA KİTLENİYOR
valorant oynarken fps im 100 ün aşağısına düşmüyor ortalama 150 civarında geziyor fakat oyun esnasında bir anda kitleniyor ve hiçbir şey yapamıyorum ne alt+tab ne ctrl+alt+delete ne de alt+f4.Riota bilet gönderdim söyledikleri şeyleri yaptım olmadı tekrar bilet gönderdim ekran kartı sürücülerimi silip tekrar yükletti olmadı düzelmedi.Gta5 te bile 0 kasma donma takılma oluyor gayet akıcı oynuyorum aynı şey rainbow six siege için de geçerli fakat valorant oynarken bir anda oyun kitleniyor ve bilgisayarı kasadan kapatmak zorunda kalıyorum en sonunda bozulacak diye korkuyorum lütfen yardım edin sistemimi yeni topladım aşağıya yazıyorum
İşlemci:İntel i3-9100F
Ekran Kartı:AMD Radeon R7 240 2GB 128Bit GDDR5
Ram:Kingston 4gb ram x2(toplam 8gb)
Anakart:MSI H310M Pro
Power Supply:unuttum ama 650W
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 502 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun