Final Fantasy XIV Online Yeni Oluşum ...
Son dönemde iyi bir ivme kazanan ff ' ye geçiş yapmayı düşünüyorum. Eskiden oyunu oynadım realborn dü sanırım adı 3 ay kadar oynayıp bıraktım. Tekrardan dönüş sağlamak istiyorum farklı mekanikleri özellikleri ilgimi çekiyor. Benimle oynamak isteyen yada hali hazırda bir grup varsa katılmak isterim.
Dragonflight Ranged DPS Tier List !!
Kendi denemelerim ve araştırmalarım sonucu son durum bu. Beğenip , yorum yapıp ve abone olursanız sevinirim
Merhaba yeni paket için s tier list videosu izlerseniz sevinirim. Teşekkürler.
Silvermoon ' da Yeni Kurulan Guild
Herkese merhaba ;
Kendimizce bir proje olarak guild kurduk. İki arkadaş daha fazla m+ key yapa bilmek için bize katılacak arkadaşlar aramaktayız. Oyunu uzun yıllardır oynuyoruz fakat çoğu guildin gereksiz resmi projeleri , amansız bitmek bilmeyen raid takvimleri çoğunda yardımlaşmanın zayıf olması gibi konulardan bunaldığımızdan kendimizce büyük raidler yerine öncelikle m+ yapa bileceğimiz ekip arkadaşları arıyoruz. Arkadaşım yüksek key atıyor ben işlerden dolayı daha yeni başlaya bildim Sınıf fark etmeksizin sohbet edip oyun oynaya bileceğimiz kişiler arıyoruz. Yeni oluşumlar her zaman daha iyiyi getirdiğini düşünüyorum yeni kan arayan bir yerde tutunamayan arkadaşlarında aramızda olduğunu düşünüyorum. Ally olarak devam etme kararı aldık fakar post altında eğer yorumlar gelir teklif edilirse horde tarafına da geçebiliriz. Yanlış hatırlamıyorsam oyuna böyle bir post ile başlamıştım askerde olan birinin burada açtığı yeni bir oluşuma dahil olup daha sonra kendi guildimizle devam etmiştik. Cata zamanı güzelde işler yaptık hatta kişi sayımız 200+ üzerinde ve de 3 ayrı grup şeklinde ayrılmıştık. Beklediğimiz
- Sohbet
- Saygı
- Yardımlaşma
Sınıf fark etmemektedir. 5 ' li party şuan healer ve dps olarak varız.
murataslanha#2826 ' dan bana ulaşa bilirsiniz. Umarım güzel bir oluşumun içinde olacağımız konusunda eminim
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.270 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun