MARANTZ PM KI PEARL LİTE KULLANAN VAR MI?
Marantz PM6006 amfi ile Focal 836v hoparlörleri sürüyorum.Bu hoparlörleri Marantz PM KI pearl lite amfi ile kullansam acaba aradaki fark nasıl olur?
MUSİCAL FİDELİTY M3Sİ AMFİ KULLANAN VAR MI?
Sevgili arkadaşlar Marantz PM6006 amfi ile Focal 836v hoparlörleri kullanıyorum.Ancak amfi hoparlörlere zayıf geliyor.Musical fidelity M3si amfiyi alsam daha iyi performas alır mıyım?Seste detay ve bas performansı bu amfide nasıl olur?
MARANTZ PM15-1S İLE MARANTZ PM-KI PEAR LİTE
FOCAL CHORUS 836V HOPARLÖR İÇİN,MARANTZ PM151S AMFİ İLE MARANTZ PM-KI PEARL LİTE ARASINDA KARARSIZ KALDIM.BU AMFİLERİ KULLANAN ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNE İHTİYACIM VAR,YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM
Şu anda Marantz PM 6006 ile Focal Chorus 836v amfiyi kullanıyorum.Daha detaylı ses alabilmek için,Cambridge audio cxa81 amfiyi Focal Chorus 836v hoparlör ile kullanan arkadaşların değerlendirimelerini rica ederim.
Focal chorus 836v hoparlörleri Marantz PM6006 stereo amfi ile kullanıyorum.Hoparlörler 8 ohm 2x180 watt.Marantz PM6006 amfi ise 2x45 watt.Advance Paris acoustic A10 classic amfi almayı düşünüyorum.Bu amfinin çıkışı ise 8 ohm da 2x130 watt.Bu amfiyi kullanan arkadaşların yorumlarını rica ederim.
Meslek: Ziraat Mühendisi
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.254 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware